- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Policija aiztur kravas auto šoferi, kurš pa Liepājas šoseju brauca vairāk nekā 3 promiļu reibumā (+ VIDEO)
Latvija stiprina "dronu sienu" uz austrumu robežas, būtiski palielina dronu spēju finansējumu, attīsta modernu gaisa aizsardzības sistēmu, ir viena no dronu spēju grupu vadītājām ES līmenī
Tiek izsludināts Jauno automehāniķu 2026. gada konkurss; starptautiskais fināls pirmo reizi norisināsies Latvijā
zinu, zinu sjitamo atljausjos teikt SVIESTAINO kantori... Man bija liidziiga situaacija un arii KASKO... Bet staasts ir mazliet savaadaaks - uz ielas nedaudz bet pamanami tika apskraapeetu auto Renault MeganeII saani. Buudams apziniiigs pilsonis pret sevi un liizinga kompaaniju, domaaju nu man ir KASKO un probleemu man NEBUUS, BET... SJITIK NICINOSJU attieksmi pret klientu SEN NEBIJU jutis... Piebildiisju ka pie apdrosjinaataaja ierados kaadas 20 min. pirms darbadienas beigaam. Saakumaa mani dzenaaja ar papiiriem un to aizpildiiisanu. Tipa expertspie pie ielas apgaismas veica noveerteejumu - man gan radaas sjaubas, cik objektiivi to var sjaadaa gaismaa veikt, bet tas nu taa... Tad sekoja KRONIS visam sjim staastam - ar visiem papiiriem tiku nosuutiits pie kautkaada veerteetaaja, kursj uz maniim taa NU LJOTI NELAIPNI veeraas (vinja sejas izteiksmee bija lasaams - nu ko tu ar kautkaadiem sjviikaajumiem atvilkies) un prasiija ko es gribot - remontu vai naudu? Es saakumaa domaaju nu labaaka laikam buus remonts. Sjamais prasa a kuraa servii veelos? Taa kaa auto pirkts ieksj EURO AUTO un apkopes ir tikai sjinii kantorii, taa arii teicu - ka EURO AUTO. UN SAAKAAS oi, tur tas tur, sjitas un masjiina jau VECA(2004.g.???) un EURO AUTO kraasosjana NEMAZ TIK LABI NEESOT(oficiaalais RENAULT paarstaavis un NEKVALITATIIVI???) un ka EURO AUTO ESOT LJOTI DAARGI pakalpojumi. Es - labi, ko piedaavaajat JUUS??? iedeva man kautkaadas - laikam 10 gab.viziitkartes ar servisiem - tipa vinju sadarbiibas partneriem, kuru viduu laikam bija arii VARAANS un veel kautkaadi mazpaziistami kantori, kuri man NEVIESA PILNIIGI NEKAADU uzticiibu... Beigaas nospljaavos par sjitaadu attieksmi un teicu lai veic apreekjinus un dod man naudinju manaa kontaa...
Moraale sjim staastam ir taada - nevienmeer tas leetaakais piedaavaajums ir tas labaakais!!! Naakamgad apsveru domu paariet uz BTA, jo darba autinjam puisjelji bija durvju moldingu pa nakti privatizeejusji - aizbraucu noveerteeja un BEZ tieleesjanaas, liekiem un stulbiem jautaajumiem SAMAKSAAJA atliidziibu
NAv jau nekāds vietējais kantoris, jau sen pieder ārzemniekiem :)
informācijai piebaldzēnam - baltas teksts par euroauto krāsošanas kvalitāti atbilst patiesībai... diemžēl ;)
kopējā attieksme pret baltu - viennozīmīgi iesaku nekādā gadījumā neko nedrošināt baltā.... tas nabagu kantorītis izmantos katru iespēju lai atteiktu izmaksu....
Man ar Baltu arī bij piedzīvojumi tai tālajā 1999.gadā. Bija praktiski jauna OPEL ASTRA. Nu sanāca iekulties nelielā avārijā. Bija bojāts priekšējais bamperis un viens lukturu bloks (aplauztas plastmasas stiprinājumu "ausis").Kā jau jaunam auto visa defektācija notika Adam Auto servisā. Tur viss ok, šie pasaka, tā kā auto vēl ir garantija, mēs bojātās detaļas mainām, lai pēc tam nav nekādu problēmu. To tik vajadzēja dzirdēt Baltas "ekspertam"...Tā,tā,tā...nē,šo detaļas maiņu mēs neakceptēsim...to var salīmēt utt.Protams,tad kad Adam Auto eksperts šamajam sabrauca augumā ar konkrētiem argumentiem, ka lūk,kas notiks tad, kad kāda no šīm plastmasas līmējumu šuvēm pēc kāda laika atnāks vaļā un vēl turklāt auto, uz kuru vēl vismaz gadu attiecas rūpnīcas garantija...Baltas eksperta darba stila scenārijā radās neparedzēts pagrieziens. Galu galā Adam Auto tāme tika apstiprināta.
Jāskatās uz alternatīvām, citiem apdrošinātājiem (www.manapolise.lv/). Protams, jābūt uzmanīgam slēdzot līgumu ar apdrošinātājiem it īpaši vadošākiem, kuriem ir liels klientu skaits. Ja ir radušās ķibeles, un iznākusi konfilktsituācija meklējiet palīdzību biedrībās.