- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Policija aiztur kravas auto šoferi, kurš pa Liepājas šoseju brauca vairāk nekā 3 promiļu reibumā (+ VIDEO)
Latvija stiprina "dronu sienu" uz austrumu robežas, būtiski palielina dronu spēju finansējumu, attīsta modernu gaisa aizsardzības sistēmu, ir viena no dronu spēju grupu vadītājām ES līmenī
Tiek izsludināts Jauno automehāniķu 2026. gada konkurss; starptautiskais fināls pirmo reizi norisināsies Latvijā
Mana pieredze ar Nordea Finance līdzīga, auto līzinga noformēšana tika paveikta divās dienās, tikai KASKO no formēju caur Nordea F., kā rezultātā maksājumus par KASKO varēju dalīt pa mēnešiem bez papildus uzcenojuma.
mana pieredze atkal tāda: sāka līzinga lietu skatīt viens cilvēks, atsūtīja sarakstu ar visiem vajadzīgajiem papīriem. pagāja kāds laiks (man tas līzings īpaši nedega) un no tā paša kantora piezvanīja painteresēties cits cilvēks un atsūtīja jau CITU sarakstu ar prasītajiem papīriem. kad beidzot biju savācis to prasīto, man vēlreiz piezvanīja pirmais cilvēks un ļoti brīnijās, ka es viņam gribu iesniegt citus papīrus :)
te nu mana pacietība bija izsmelta un nācās nolasīt lekciju par vienotiem standartiem uzņēmumā un klientu attiecību pārvaldību ;))
p.s. beidzās gan viss labi. tāpēc lieku 5 (no 10)! :)