- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
tiesneši pēc būtības nav tik fleksibli, lai iedomātos, ka taisnība varētu būt abiem. Viņu uzdevums ir balts - melns. Noteikt, kurš ir vainīgais. Viņiem to māca gadiem un viņi to gadiem ilgi arī dara un citādāk nedomā.
Lynx rakstīja:Nav man taadas.
Bet samierinaasanu tiesne$i nav meegjinaajusi?
Kas Tev nav?
Atpakaļ ceļa naf, par samierināšanu nevar būt ne runas!
Jaunai amats, kuru gribētu dabūt, profesionāli man neko nedos - drīzāk kā speciālists es tur degradēšos, taču karjeras ziņā būtu par 2 pakāpieniem uz augšu.
jo manā uztverē karjerai ir jābūt saistītai ar profesionalitāti nevis izdevīgu gadījumu, protams ir patīkami, ja sagadās abi kopā...
turbopiile rakstīja:anonīmais, ta es izvēlētos profesionālo pieredzi un gaidītu labāku iespēju karjerai...
jo manā uztverē karjerai ir jābūt saistītai ar profesionalitāti nevis izdevīgu gadījumu, protams ir patīkami, ja sagadās abi kopā...
bet kādreiz ir jāizšķiras - prom no specializācijas par labu karjerai. Jo speciālisti vienmēr ir darba ņēmēji un pelna atkarībā no tā, cik par konkrēto specializāciju kāds cits gatavs maxāt. Kamēr - ja esi vadītājs (kurš pārzina specialitāti), tad rupji runājot pats tirgo "speciālistus" un skat - SAABam jau turbīna arī pie horizonta ![]()
Vienkārši pašlaik tāds etaps iestājies, kad kāds no augšas par katru cenu man laikam cenšas palīdzēt - jo kādu mēnesi atpakaļ man jau bija viens darba piedāvājums - tas kantoris pats mani sameklēja un būtu gatavs ņemt atplestām rokām, taču vienlaikus pie viņiem viss būtu jāceļ no nulles - viss būtu atkarīgs no paša. Neaizgāju tādēļ, ka:
- vēl nezināju ka skolā esmu ieticis budžeta grupā.
- viņi paši nezināja, ko grib, zināja tikai, lai lietas tiktu savestas kārtībā un attīstītas.
- finansiālu apsvērumu dēļ nevarēju (faktiski, arī tagad vēl nevaru) eksperimentēt ar amata un atbildības maiņu - ja kautkas saiet šķērsām, arivederči visam, kas sasniegts.
Nezinite rakstīja:
turbopiile rakstīja:anonīmais, ta es izvēlētos ....... abi kopā...
bet kādreiz ir jāizšķiras - prom no specializācijas..... jau turbīna arī pie horizonta
mjā... un tieši šī ir arī mana dillemma...
un te ir runa nevis par darbu, bet naudas pelnīšanu... kas manā uztverē ir divas dažādas lietas...
jaukas perspektīvas.......![]()
Nezinite rakstīja:tp - naudas pelnīšana arī ir darbs, pie kam - ļoti interesants
lasi manas vakarnakts pārdomas sviesta topikā.....
Bet pac jamu nevari paarnjemt?
viņa šobrīd ir dusmīga, apvainojusies, izmisusi un dievs vien zina kas vēl, tādēļ arī tā runā. viņa šobrīd nespēj domāt par bērna interesēm un nespēj saskatīt neko labu, ko īstais tēvs varētu bērnam dot.
tas pāries. pāraudzināt nevar nevienu, bet viņai ir jāļauj tikt šīm emocijām un naidam pret Tevi pāri.
PS Mana mamma gan nekad manam teevam nepiedeva
es vinju satiku reti, nejaushi un uz ielas. Varbuut ja man buutu bijusi riktiiga teeva audzinaashana es buutu klusa pazemiiga kartiiga meitene "kaa pienaakas" un nelektu jums te visiem aciis
bet tagad arii nav slikti - braucu ar SAAB un vispār ![]()
turbopiile rakstīja:..cik man vienreiz ir gadījies redzēt, tad puikam nevajag neko būvēt, viņš zin, ka šam ir megatētis....
Redzi,nepatix majam audzufaaters,un 80% ka siicis tik tiesaam saaks uzdot veelamo par eso$o.Nav labi.
svie: liecināt nevajag? tev ir komanda...
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
18
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
4
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
4
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
3
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1