Lūk es arī vienu brīdi domāju - būtu forši paņemt jaunu auto no salona... Diemžēl pēc maniem kritērijiem jauns autiņš maksāja kaut kādi ~14 tE un uz augšu (pa šādu cenu jau var atrast daudz maz). Kaut kā liekas par daudz. Tava izvēle jau kaut cik ok - vienīgi man neapmierina 1,6 un automāts.
Vispār radam te bija sonāta - bija ļoti apmierināts.
modeļa fīča - automāts vienā cenā ar parasto kārbu
tā jau normrāli nopakots (atšķirībā no žopeļa) standartā visiem ir kondiška, 4 logu pacēlāji un par pakaļas sildītājs. vienīgais kas vaºetu pietrūkt ir spoguļu apsilde un infocentrs
1.6 ir knapais motorītis - tikai 103 ēzeļspēki - līdz sotakam 14.2 sekundes. max ātrums 166km/h, vidējais degvielas patēriņš 8.9(!!!!) litri (vai nav par daudz tādam mazulītim).
itāļu dizains gan kā parasti iesako, šādi tādi elementi ir ok, bet dažas detalās galīgi auzās, kopumā 4 no 10 - no sāna izskatās tā pakaļa tāda kā no cita autiņa pielikta - pietrūkst smukas līniju pārejas logiem
Pirmais rakstīja:... vidējais degvielas patēriņš 8.9(!!!!) litri (vai nav par daudz tādam mazulītim)....
Nu nau nemaz tik mazs... pašam ar likas tāds neliels un smieklīgs... bet kad iekšā pavisinies un redzi patiesos plašumus tad vairāk gan atgādina Voyager plašumus... godīgi... Brīžiem pat liekas, ka par lielu ir!
Patēriņš ir lielāks nekā, piemēram, Opel Astra vai Ford Focus ... bet tas tādēļ, ka auto ir augstāks (aerodinamika sodīgāka) + auto ir smagāks + automāts... tai pašā laikā:
1. auto nelēkā pa bedrēm, jo ir ziesgan smags ar pietiekami garu riteņu bāzi.
2. Auto ir augstāks ar ļoooooti labu pārskatāmību pilsētā.
3. Es mīlu automātus... automāti nomierina... īpaši sēžot sastrēgumos.
Pirmais rakstīja:modeļa fīča - automāts vienā cenā ar parasto kārbu
Kļūdies, automāts maksā par 1000 EUR vairāk
Pirmais rakstīja:tā jau normrāli nopakots (atšķirībā no žopeļa) standartā visiem ir kondiška, 4 logu pacēlāji un par pakaļas sildītājs. vienīgais kas vaºetu pietrūkt ir spoguļu apsilde un infocentrs
1.8 motoriem ir gan infocentrs gan apsildāmie spoguļi
Pirmais rakstīja:1.6 ir knapais motorītis - tikai 103 ēzeļspēki - līdz sotakam 14.2 sekundes. max ātrums 166km/h, vidējais degvielas patēriņš 8.9(!!!!) litri (vai nav par daudz tādam mazulītim).
ir vēl arī 1.8 bencīns un 1.5 common-rail dīzelītis pieejams - visdārgākais no Matrix'iem starp citu
Radio arī tāds ... basic, Vigants man to auto atrādija, Pioneer DEH-1700, visvienkāršākais modelis. Bez iespējām uzlikt distanceni uz stūres.
Vigants rakstīja:Nu nau jau Dodge Viper, bet nu nau jau arī Nissan Micra!
No sākuma bez maz aizrijos izdzirdot Viper, jo tas nebūt nav nekāds etalons (ja neskaita etalonu degvielas iznīcināšanā), bet tad atcerējos, ka tu tak par amerikāņiem fano
LAbi, man personīgi nav nekas pret Matrix, bet nu kāda velna pēc jāpielāgojas tiem nedatīstītajiem, kas ražo paneļus auto vidū un lai redzētu savu ātrumu ir jāgriež galva pa labi?
Hyundai Matrix :)
Nu nedēļu ir iehavots viens tāds. LV tādu nav daudz, bet man domāt, ka nepamatoti nenovērtēts auto.
Paceļ rokas, kas bija par šo dzirdējuši agrāk?