- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Mix
Mix
ta sanaak ka bendzhu vinjam jaaeed ~5L/100km ![]()
![]()
![]()
![]()
[addsig]
man pašam par izbrīnu gāzi nerij vairāk kā benzīnu, benzīna patēriņš pirms gāzes likšanas stāvēja visu laiku ~11-13l.
vēl gan jārēķina, ka, uzsākot braukt, tērē benzīnu, tad kādi 10L bendžas iziet pa 2 mēneši.
Pēc ļoti ļoti ilgas domāšanas, komentāru un dažādas tehniskās literatūras studēšanas, kā arī "dzīvu eksemplāru" pētīšanas esmu izdarījis secinājumus.
Esmu par gāzi, bet tikai par METĀNU!
Man jauna doma iešāvās galvā!
Vai gana riebīga?
ursis rakstīja:..un neviens nespeeja liidzeet arii Deglava ielas kantoris...
MUUXaxaxaxaaxaaaa
Tad jau sanak ka kantoris Deglava ielaa tikai meegina labot to ko citi sacakareejusi ![]()
![]()
![]()
Vai pie taviem nobraukumiem ta vispar atmaksasies ?
Patreiz runa ka gaze paliks dargaka, bet vai tas attiecas ari uz auto gazi, nezinu.
firma laikam Autohanza
i-netaa mamma.com.............. fuel maker
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
18
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
22
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
3
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
3
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1