911 rakstīja:
juha rakstīja:
Lai nopirktu normālu spoguleni ar labu aprīkojumu nav vajadzīgi 2kLs, ja vien neesi nolēmis kļūt par paparaci un iegādāties kādu garo stobru.
.. esi gan pieticīgs. Garais stobrs vien tev sanāks ap 4K plus vēl body uz vismaz 2K
Tu ļoti švakri orinetējies fototehnikas cenās.
Gnoms rakstīja:
es esmu amatieris un mani pilnībā apmierina gan 12x zooms ar mazo gaismas spēju, gan graudainība...
foto.inbox.lv/...
parole: Gnoms
Atvainojos, es domāju A430 īstenībā. Runājot par to matricu.
Biju pārsteigts par tā aparāta rezultātiem.
Olympus E500.
p.s Ja gribat labāko resursu netā par fočukiem: www.dpreview.com
vārdu sakot pietiek te muļķības kult.
domāju, ka šajā gadījumā ir vajadzīga kompaktkamera.
viennozīmīgi labākā ir Fuji F30. var ņemt iepriekšējo modeli F11.
F30 ir dabūjusi 2006. gada labākās kompaktkameras balvu no tās tur organizācijas (nosaukumu neatceros).
kādēļ ??? te ir ļoti labi notestētas visas kameras: www.dpreview.com
ir vēl www.digitalcamerainfo.com
protams, tas viss, ja tev interesē attēla KVALITĀTE.
ja gribi lielu zoom vai ieslidināt bikšu krūšu kabatā
tad
jau cits stāsts.
man pašam ir F11. ja ir interese, varu kādas testa bildes iemest.
Canon ir noteikti labākais profiņu kamerām: EOS sērija.
vēl būtu svarīgi piebilst, ka norādītie megapikseļi ir liels reklāmas triks. piemēram, Fuji F11 norādītie 6.3 Mb faktiski dod labāku asumu nekā Sony u.c. norādītie 8 Mb !!!!!
Par tādiem nosaukumiem kā Panasonic, Pentax labāk aizmirstiet.
Par servisu neko nevaru teikt, jo ne manas Sony video kameras, ne arī Fuji fočiki nav nekad nošķīlušies.
Jā, Sony noteikti rullē video kameru jomā, īpaši HDC-3.
www.dpreview.com/...
lietoju shitaadu panasonic aparaatu un esmu vairaak nekaa apmierinaats, super duper upgreidots ziepju trauks ar Leica!!! optiku un 12* optisko palielinaajumu, loti labs kompensators!!
Gnoms rakstīja:
ursis rakstīja:
paroli nevaig...neesmu coms(gnoms)...
aga... var redzēt...
P.S. ******* ar ursi arī līdzīgi skan, vai ne?
nu nebija tas taa veerts.... nebija...
12x zuums dazreiz noder..lai izlasiitu uzrakstus piemeeram
fotki.lv/... 
Mashiic rakstīja: vārdu sakot pietiek te muļķības kult.
F30 ir dabūjusi 2006. gada labākās kompaktkameras balvu no tās tur organizācijas (nosaukumu neatceros).
ja gribi lielu zoom vai ieslidināt bikšu krūšu kabatā tad
jau cits stāsts.
vēl būtu svarīgi piebilst, ka norādītie megapikseļi ir liels reklāmas triks. piemēram, Fuji F11 norādītie 6.3 Mb faktiski dod labāku asumu nekā Sony u.c. norādītie 8 Mb !!!!!
Par servisu neko nevaru teikt, jo ne manas Sony video kameras, ne arī Fuji fočiki nav nekad nošķīlušies.
Pašam ir Panasonic DMC-TZ1. Ideāls aparāts ,labas bildes iznāk, 10x zuums arī noder
Man iepriekš bija canon a95, Panasonic'am pat labākas bildes!!
Un izmērs maziņš!
mgo rakstīja:
Mashiic rakstīja: vārdu sakot pietiek te muļķības kult.
ja gribi lielu zoom vai ieslidināt bikšu krūšu kabatā tad
jau cits stāsts.
Pašam ir Panasonic DMC-TZ1. Ideāls aparāts ,labas bildes iznāk, 10x zuums arī noder
Man iepriekš bija canon a95, Panasonic'am pat labākas bildes!!
Un izmērs maziņš!
10x optiskais zūms ir ļoti laba štelle. bet attēla troksnis (image noise) ir zem normas, kas arī ir Panasonic lielākais mīnuss.
kamēr nepamēģināsi citu verķi, tikmēr šitais liksies baigi labais 
kliks rakstīja: luuk ir divi fotoaparaati kas ir daudz labaaki par jebkuru canon shajaa cenu kategorijaa:
* olympus mju 700
* pentax optio a10
Neko nezinu par Pentax`u. Bet paspaidīju Olympus mju 600 - neieteiktu. Kaut kas šamam ar fokusēšanu nav kā vajag, ļoti jācenšas, lai kvalitatīvas bildes dabūtu. Jā, piebāzts ar fīčām, dažādiem fotografēšanas režīmiem - bet kam tas vajadzīgs? Macro bildes var aizmirst, tās no šitā aparāta neizspiedīsi. Ar balto balansu arī kaut kas nerulz šamam - tie iebuvētie režīmi kaut kā dīvaini strādā, savukārt manuālā wb uzstādīšana nav. Piemēram ar a520 kudiš labākas bildes sanāk, dzīvīgākas, ar mju 600 viss tāds vairāk vai mazāk miglains lielākoties. Un nav man līkas rokas. Par to pašu cenu canons a610 būtu krietni labāks. vai vēl bik klāt un a620. vai vēl kas cits. Es nez, mosh mju 700 jau ir krietni uzlabots, bet par 600to nekas labs sakāms nav.
edzulis rakstīja: Olympus E500.
Olympusiem ar servisu viss kaartiibaa? 
i doma pirkt Canon PowerShot S3 IS
varbut kadam i ko teikt ?
snow rakstīja: i doma pirkt Canon PowerShot S3 IS
nav ne vainas. ir nesen iegaadaats,bet saliidzinot ar 610 ... neredzeeju vajadziibu mainiit,jo lielaaks... neertaaks. citaadi viennoziimiigi LABAAKS.
ursis rakstīja:
snow rakstīja: i doma pirkt Canon PowerShot S3 IS
nav ne vainas. ir nesen iegaadaats,bet saliidzinot ar 610 ... neredzeeju vajadziibu mainiit,jo lielaaks... neertaaks. citaadi viennoziimiigi LABAAKS.
ceru ka pa punktiem nevajadzees uzskaitiit kas labaaks
bet nu citas klases arii tomer vinsh 
EOS 350D, tik optika veel gaida savu upgrade

Gnoms rakstīja:
Par lētā gala Canoniem - poveršotiem neesmu dzirdējis neko labu un serviss vienk;arši riebīgs...
Šajā ziņā es arī piekrītu. Pie nestrādājoša fotoaparāta piesējās pie ne Canon akumulatoriem..
Bet, pēc savas pieredzes (simtiem ierīču (ne savu protams) maiņas dēļ), ir nojausma, ka pie mums vienkārši nosūta brāķus (sūdus), ne tikai foto, bet arī visu elektroniku, sastāvdaļas, ne tikai Canon, no kuriem 75% ir strādājoši, pārējo daļu paši cenšamies "skrūvgriežiem" labot, kā jau krievu laiku "profiņi", kas daudz ko prot, lien iekšā, ko "normāls" cilvēks nemēdz darīt..
vai arī es kļūdos un tādi brāķi tiek izplatīti arī citur..