azors rakstīja:
viktors1961 rakstīja: Es arī savu pārdodu!!! Nesen atklāju, ka manu darba fordiņu, 3 gadus vecu maina nost marta mēnesī un ir šance nopirkt. Kā nekā tikai no manis jāts autiņš, ja naudas pietiks, jāgrābj nost, vēl pāris gadus būs drāžams uz nebēdu. Līdz tam pat domas uz večiņas pārdošanu nenesās, tāpēc tam gan eļļas, tosols, gan siksnas nomainītas, visi ritošās gultņi, apakšējie moldingi priekšējām durvīm. Koroče, 91 gads, 2,0 monoinžektors (nemotors, bet esot baigi labi uz gāzi pārtaisīt, tā ursis teica), apskate līdz decembra beigām. Komplektā otrus diskus iedošu. Un par šitādu brīnumvāģi tikai kaut kādi 2600 eiro!!!! Nepalaid garām vienreizējo izdevību !
Čota es no Viķkas ņefiga nerubīju? Ko tad tu īsti tirgo? Sākumā manu darba fordiņu, 3 gadus vecu maina nost), Pēc tam (Koroče, 91 gads) ???
Topiks par ko??? Par audi. Negramatnijs, štoļi????
anonimikis rakstīja: pielika klāt 2 vecus ledusskapjus un tolmets paņēma pa 200 ērikiem
Vot tirst tikai nevajag, ja. Mož tavai konservbundžai vecinkotajai divus ledusskapjus (no padomju gastonoma noliktavas) klāt vajag, lai 200 ivrikus dabūt, a manējam audi pilnīgi ar vienu mazo "sņežinku" pietiek
nevis vecinkotajai bet necinkotajai

markss rakstīja: tad ir pārdots,vai nē
Rēbuss saka, ka kaut ko ir pārdevis
Apsveicam!
Uggga rakstīja:
Cartman_626 rakstīja:
Cartman_626 rakstīja:
viktors1961 rakstīja: Es arī savu pārdodu!!! Koroče, 91 gads, 2,0 monoinžektors. Un par šitādu brīnumvāģi tikai kaut kādi 2600 eiro!!!! Nepalaid garām vienreizējo izdevību !
Ko jūs galīgi locekļus pārsūkājušies esat? Pat pagājušā gadu tūkstoša, 15 gadus veciem širpotreba autiņiem prasīt virs 100 EUR? Un kāds ārpus Preiļiem pērk arī?
Es domāju 1000 EUR.
Sākumā pareizi uzrakstīju, vairāk par 100 ārpus Preiļiem nedod.
Tūlīt pārbaudīsim, vai Ugga nav losis
Jaunā cena 1800 ivriki
Preilēniešus lūdzu piedāvājumus neizteikt

atliek pagriezt muguru un manaa topikaa citi jau saak Rumbulas tirgu izveerst
Peksiic rakstīja: atliek pagriezt muguru un manaa topikaa citi jau saak Rumbulas tirgu izveerst
neņem ļaunā, es tev tikai palīdzu topiku virs ūdens turēt. Nu protams ar nelielu svtības piedevu
Peksiic rakstīja: atliek pagriezt muguru un manaa topikaa citi jau saak Rumbulas tirgu izveerst
shiis dienas cena 950 eiro-riit bus mazaak..
ursis rakstīja:
shas. mosh man veel pilnu baaku pieliet???
Peksiic rakstīja:
ursis rakstīja:
shas. mosh man veel pilnu baaku pieliet???
nebuutu slikti
tikai ne ar uudeni
ursis rakstīja:
Vot nekā, šodien nogriezu spidometru, tagad autiņš 2000 maksā

viktors1961 rakstīja:
ursis rakstīja:
ar rupjo vai smalko metodi?
ursis rakstīja:
viktors1961 rakstīja:
ursis rakstīja:
ar rupjo vai smalko metodi?
man likās smalki, a kā skaitās - nezinu

incanti ko teiks par mana raadiijumu

taa, autinja pirmaa apmazgaashana beigusies. Gaidam naakamo

Da kas jums te ar tiem 100, Vai Ursis savējo tirgopa 2600 EUR?
Man roda gabals meklē, C4 no 91.g sedanu ,gaišu metāliku ar2,0 dzinēju vai mono šprici, vai pilno šprici..
perkons rakstīja: Da kas jums te ar tiem 100, Vai Ursis savējo tirgopa 2600 EUR?
Man roda gabals meklē, C4 no 91.g sedanu ,gaišu metāliku ar2,0 dzinēju vai mono šprici, vai pilno šprici..
ni ni shamais tocj netirgo,pats vareeji pazvaniit un paarjautaat.