motors 2.4
mainits?
naudas nekad na par maz bijis bet gumijas eļļas un riepas nezkāpēc nēsi varējis sataisīt. un kāda tad šim smukajam autiņam cena?
kp2 rakstīja: naudas nekad na par maz bijis bet gumijas eļļas un riepas nezkāpēc nēsi varējis sataisīt. un kāda tad šim smukajam autiņam cena?
1. autinjam virsuu ir vasarenes
2. pirkt ziemenes un apaut vinjas lai tikai buutu ziemenes, bet autinjhs staaveetu???
3. kopsh pirkshanas briizja autinjsh nobraucis kaadus 2000km, baigi vajag mainiit elljas???
par naudaam var vienoties.
Vienoties jau var bet saakumaa nosauc kaut cik necik aptuvenu ciparu lai vareetu redeet vai vispaar ir veerts saakt tereet energjiju uz vienoshanos !
kuka rakstīja: Vienoties jau var bet saakumaa nosauc kaut cik necik aptuvenu ciparu lai vareetu redeet vai vispaar ir veerts saakt tereet energjiju uz vienoshanos !
2500EUR
veči, šitas tak jāgrābj ciet. šitik labus aužus te reti redz, ja nu vienīgi džonijs vēl tādus psēj piedāvāt
anonimikis rakstīja: veči, šitas tak jāgrābj ciet. šitik labus aužus te reti redz, ja nu vienīgi džonijs vēl tādus psēj piedāvāt
a ko domaa
motors !!!
2.4 !
ursis rakstīja: motors tak 2.3?
protams ka 2,3
shodien bik paatrpuuleejis smadzeni esmu, taapeec arii raxtu muljkjiibu.
Peksiic rakstīja:
protams ka 2,3
2.4 ir tas pats kas V6 bet jaunais...cereeju ka ir mainiits...
anonimikis rakstīja: veči, šitas tak jāgrābj ciet. šitik labus aužus te reti redz, ja nu vienīgi džonijs vēl tādus psēj piedāvāt
neclju gaismaa vinju kaa labo audi, bet kaada jeega no mashiinas kas staav staavvietaa un netiek izmantota??
ursis rakstīja:
Peksiic rakstīja:
protams ka 2,3
Vispaar jau ir pat servisa graamatinja. Latvijaa autinjsh vislaik remonteets audi centraa.
gan jau ka vārnas izmanto, kur pasēdēt un paknābāt kaulus
man jau tuvāk sirdij dzonija auto tur nobraukumi labāki, un sakarā ar darba auti iegādi labi autiņi tiek tirgoti, uz dabasgāzi iet, un pēdējais piedāvājums bmw ejot uz vircu arī.
un motors mierīgi varētu būt līdz 2,4 pa gadiem izdilis
Peksiic rakstīja:
ursis rakstīja:
Peksiic rakstīja:
protams ka 2,3
Vispaar jau ir pat servisa graamatinja. Latvijaa autinjsh vislaik remonteets audi centraa.
viss ir oki. labs motors+komplektaacija.
anonimikis rakstīja: un motors mierīgi varētu būt līdz 2,4 pa gadiem izdilis
tev kautkas cits nav izdilis??
Motors iet kaa bitiite.
bildes gan ieliec un preciizu exstru skaitu,kas peec visa spriezjot nav MAZ.
ursis rakstīja: bildes gan ieliec un preciizu exstru skaitu,kas peec visa spriezjot nav MAZ.
www.audi-style.lv/...
ar ekstrām ir kā ir. Nav el. logu pacēlāji. Ir samta salons. nav kruiza.
Peksiic rakstīja:
ursis rakstīja: bildes gan ieliec un preciizu exstru skaitu,kas peec visa spriezjot nav MAZ.
www.audi-style.lv/...
ar ekstrām ir kā ir. Nav el. logu pacēlāji. Ir samta salons. nav kruiza.
nja tos vaaciesus nesapratiisjus...
klima ir,to nav... a kam tos ja ir klima?
vienvaard sakot vinju funktieri neizprotu...
taapeec vaig extru aprakstu
ABS utjjjp-neko neizsaka
kraasa? diski? noskreejiens uz panelja utt
luuka?
kaut gan ABS un pastipreklis ir visiem...,kaut gan ! vienam ar 2.0 mono nebija pastiprinaataja un ABS,kaut tas ir standarts !
panelis-pilnais?
stuures lifts? seedeklju lifts? borta kompis?
neesi slinks...
TAA pirceeus nemeklee,meklee... pidodiet
ursis rakstīja: stuures lifts? seedeklju lifts? borta kompis?
neesi slinks...
TAA pirceeus nemeklee,meklee... pidodiet
ABS
Stūres pastiprinātājs
Vai stūres lifts ir pateikshu rītdien
Klima ir (ar kondishenu)
Krāsa: tjipa zelta
Diski parastie (nav ljitoki), pastalas virsuu vasaras, bet ar labu protektoru, bet nez cik labu vairs gumijas sastaavu.
Luukas nav
Borta kompis nav
Panelis: a kas ir pilnais???
Neesmu auto tirgonis, tik vien kaa juuzers
Pārdodu Audi 100
Pārdodu sievas autiņu
Audi 100, 92g. Automāts 2.4 benziina motoriņš. Klimatkontrole, el. spoguļi, utt.utjp. Skate līdz 27/04/2007. Latvijā bijuši 2 saimnieki (Mana sieva un onka gados no kur nopirkām). Protams autiņam nepieciešams ieguldīt naudu (eļļas maiņa, riepas, dažas gumijas).
Kāpēc pārdodu? 1) Nav kur autiņu likt, sieva ar viņu tikpatkā nebrauc (ja būtu kur likt, tad nepārdotu, jo pašam šis autiņš patīk). 2) Naudas nekad nav bijis par maz
Bildes būs vēlāk, taču ja gribat redzēt dzīvajā, zvaniet, rakstiet 2 6334366 riteks2@apollo.lv Raitis