Akumulatori DETA - Forums - iAuto

Akumulatori DETA

saf Reģ.: 20.07.2006

Sveiki!

Jautājums par akumulatoriem DETA. Vai ir baigais sūds vai tomēr izvelk 3-4 gadus? Ir kādam pieredze ar šiem?

1 2 3
Oscar Reģ.: 24.07.2002
0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja: Jebkuras firmas aķis normālas ekspluatācija apstākļos izvelk apmēram 3 gadus.

.. bet daži aķi tos trīs gadus velk labāk

Mazda626 Reģ.: 07.10.2004
0 0 Atbildēt

Braucu jau 5us gadus ar Deta aķi, nezinu bēdu.

ursis Reģ.: 11.07.2002
0 0 Atbildēt

benziin dzineejam (ja viss ir oki) normaala akja kalposhanas ilgums ir min6 max10gadi. 3 gadi taakaa pa maz...

0 0 Atbildēt

Nu man tagad stāv orģinālais rūpnīcas aķlis - 6 gadi, un tikai tagad jūtu ka ziemā nevilks...

0 0 Atbildēt

saf rakstīja: Nu man tagad stāv orģinālais rūpnīcas aķlis - 6 gadi, un tikai tagad jūtu ka ziemā nevilks...

2

Storms Reģ.: 07.10.2003
0 0 Atbildēt

Braucu ar Deta Senator ~2 gadus. Gadījās šoruden šo izpumpēt tukšu (rokas un tā...). Uzlādēju salīdzinoši nedaudz - tā lai var autiņu pielaist (nebija vairāk laika). Nu jau pārus mēnešus esmu atkal vizinājies un viendien konstatēju ka akumulators atkal ir OK - deg zaļais indikators.

Deta ieteica labi pazīstams specs, un viņš nekādā veidā nav saistīts ar šo akumulatoru tirgošanu.

0 0 Atbildēt

Labi, eju pirkt.

Bumbarashs Reģ.: 21.10.2004
0 0 Atbildēt

saf rakstīja: Labi, eju pirkt.

Kur ta šamie ir ar Zsv atlaidi, ko?

Man ar viens tā kā derētu zem egles

juha Reģ.: 11.01.2003
0 0 Atbildēt

ursis rakstīja: benziin dzineejam (ja viss ir oki) normaala akja kalposhanas ilgums ir min6 max10gadi. 3 gadi taakaa pa maz...

Tas jau būtu baigi skaisti, tikai nez kāpēc neviens tiem aķiem negrib dot vairāk par 2-3 gadu ilgu garantiju. Tātad ražotājs pats nemaz nav īsti drošs, ka aķīts vilks tos 6-10 gadus.

0 0 Atbildēt

Cik dzirdēju DETA dod 5g garantiju...

Es pasūtiju šite: www.maxishop.lv/...

0 0 Atbildēt

juha rakstīja:

ursis rakstīja: benziin dzineejam (ja viss ir oki) normaala akja kalposhanas ilgums ir min6 max10gadi. 3 gadi taakaa pa maz...

Tas jau būtu baigi skaisti, tikai nez kāpēc neviens tiem aķiem negrib dot vairāk par 2-3 gadu ilgu garantiju. Tātad ražotājs pats nemaz nav īsti drošs, ka aķīts vilks tos 6-10 gadus.

garantija tak ir viens... saki ka LV noteiktaa garantija ir divi gadi...peec tam tas vairs nekalpo ne tv..ne leduskapis...nekas

PAT vAZ mobiilim trepca nogaaja 11 gadus !!! bez saapeem. un uz audjika viens nokalpoja 12 gadus !!! firmu vairs neatminos. un shim ko iepirku izlaiduma gads uz akja ir 2002... nu un??? PROBZU NEKAADU ! tie ir garanteetie gadi..paareejais atkariigs no dauz kaa cita.

Laiks Reģ.: 12.04.2002
0 0 Atbildēt

Kur shamos lai nopeerk, bija kaadreiz veikals uz Dzirnavu un Gogolja stuura, vairs es vinju nevareeju atrast, mosh paarvaakushies ?

Atvars Reģ.: 05.07.2001
0 0 Atbildēt

Man bija BMW 525tds ar ruupniicas akji no DETA. Kad palika 10 gadi- nomira. DETA ir labs brends, peerc droshi!

elf Reģ.: 15.06.2004
0 0 Atbildēt

A kas DETU ražo ?? Germanu,nekā....Koreja.

Vācijā vispār akumulatorus neražo,zaļie uzlika tādu $ ka izbeidzās visas rūpnīcas.

Tirgojam DETU daudzus gadus,reklamāciju nav.

JJJ Reģ.: 22.03.2004
0 0 Atbildēt

saf rakstīja: Sveiki!

Jautājums par akumulatoriem DETA. Vai ir baigais sūds vai tomēr izvelk 3-4 gadus? Ir kādam pieredze ar šiem?

bija vienam autiņam šāda brenda aku - nekādu problēmu,

Laiks Reģ.: 12.04.2002
0 0 Atbildēt

elf rakstīja: A kas DETU ražo ?? Germanu,nekā....Koreja.

Vācijā vispār akumulatorus neražo,zaļie uzlika tādu $ ka izbeidzās visas rūpnīcas.

Tirgojam DETU daudzus gadus,reklamāciju nav.

Tu tirgo ? Vajadzeetu mazda 323, 2003, 1.6l.

0 0 Atbildēt

Laiks rakstīja: Kur shamos lai nopeerk, bija kaadreiz veikals uz Dzirnavu un Gogolja stuura, vairs es vinju nevareeju atrast, mosh paarvaakushies ?

Nu tak reku dodu tev linku:

www.maxishop.lv/...

Lētāk nekur neatradu.

Siksparnis Reģ.: 17.02.2005
0 0 Atbildēt

Tai Detai baigi mazā palaišanas strāva. Ja skatās man 77 Ah, tad palaišanas strāva tikai 600, parasti ir 680.

0 0 Atbildēt

Es nopirku šito DETA SENATOR DC04 - 66Ah, 500A palaišanas strāva, rūpnīcas aķim bija 65Ah - 510A, takā man der...

Lielāka starta strāva parasti ir dīzeļu aķiem!

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Kopš man viens Bosch Silver supa dup plus krupa atliecās tieši pēc garantijas 2 g lietošanas esmu nolēmis pirkt tikai NONAME NOBRAND akumulatorus, jo nav jēga pārmaksāt par vārdu Bosch, Deta vaa Jetta, -jo kas kalpos ilgi, kalpos, kas ne, ne, bet garantija visiem vienāda. Pēdējo nopirku leišu Senukiai, bet vislētāk tādus dod SPS Auto - gandrīz 2x lētāk, kā "brandotie" akumulatori, man ievajadzējās steidzami plkst 19:00 vakaraa, tāpēc skrēju pie leišiem.

0 0 Atbildēt

Apaskatijos piem Bosch: 62Ah - 480A.. it kā līdzīgi...

Storms Reģ.: 07.10.2003
0 0 Atbildēt

Laiks rakstīja: Kur shamos lai nopeerk, bija kaadreiz veikals uz Dzirnavu un Gogolja stuura, vairs es vinju nevareeju atrast, mosh paarvaakushies ?

Ape Motors šos netirgoja?

Mizx Reģ.: 17.02.2003
0 0 Atbildēt

Manuprāt ļoti labi un ne tie lētākie. Pašam gadījās 2 ziemas tos sasaldēt -- tukšs un tāds arī palika ārā salā. Pat pēc pagājušā gada -30 pavasarī pielādēju un braucu bez bēdu. Domāju, ka normāli ekspluatējot 4-5 gadus un ilgāk kalpos bez mazākajām problēmām. Iesaku. Pats nākamo noteikti pirkšu DETA.

Reģ.: 11.08.2025
0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja: Pēdējo nopirku leišu Senukiai, bet vislētāk tādus dod SPS Auto - gandrīz 2x lētāk, kā "brandotie" akumulatori, man ievajadzējās steidzami plkst 19:00 vakaraa, tāpēc skrēju pie leišiem.

Pilnīgi saprotams,jo saabam der pats lētākais variants. No sps pirktās daļas 90% gadījumu neatbilda solītajam un bija reāla krutka. Pērc vien,saabam noderēs.

0 0 Atbildēt

gaidu,gaidu nesagaidu kad iegraabsjos SPS detaljaas,tas nav iznaacis arii maniem draugiem/pazinjaam...

TIKAI tos labaakos vaardus varu teikt par SPS auto.TIKLIIDZ buus kas SLIKTS - MEELI aiz zobiem NETUREESJU !

1 2 3

Lasītākie raksti

Jaunie raksti