- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Man diagnosticeeja 2 servisi un peec 3 vaarstu un trutle vai turtle
body nomainiishanas viss ir atkal (tpu tpu tpu) kaartiibaa.
Tas TCR var iedegties un auto noslaapt arii tad, ja piemeeram kaadam no vaarstinjiem ir gumijas trubinja nolekusi (man viena bija no vecuma sadrupusi) - mainja - 35 sant gumija (paardod uz metriem auto rezerves dalju veikalos)+ chaklaas rokas
Nu bet ja Tev cita lampinja iedegas, tad (paldies Dievam
nenojaushu kas par kaiti ![]()
Stjepan rakstīja: hmm tatad tev bija problemas ar varstiem ja aizdomiigi taa slapshana saakaas tad kad es taa rigtiigi griidu nodevu tu neatceries cik tev tas remontinsh izmaksaaja ? Kas ir turtle body ?? Vot TCR lampinu tieshi nesmu noverojis ka vina degtu taa ir kautkaada mistika autinsh iet normaali un viss kartiibaa hmmm me jau saak likties ka mosh taa vecaa signalizaacija kautko aakstas jo autinam ir bijusi signalizaacija bet ir atslegta
taa ir sarkana lampinja lpanelja labajaa kreisajaa stuurii un slaapshana saakaas (un gaazes pedaalis palika "ciets"), kad riktiigi uzdevu gaazi (man gan ir automaats). Liidz servisam vareeju aizripinaat tikai " maigojoties" ar to pedaali
tas trutle bija E&S jauns - 400 (a varbuut 140 - vairs neatceros
), bet Alfaa no lietota auto uzlika pa 50 (tas dzelzsgabals+darbs). Par vaarsteljiem bija paarpadsmit latu - dazhus EunS mainiiju - dazhus Alfaa.
Stjepan rakstīja: jaa par tosolu runajot vinsh man kautkurik palaikam pazuud bet taados nieciigos daudzumos pirms 2 nedelam pieleeju pilnu tagad atka uz min stav naksies vien dziit uz servisinu lai paverte gan jau kada trubina vai salaidums
esi laipni lūgts E&S sponsoru pulciņā.
Tas par saab.
deksters rakstīja: Kam lemts lidot,tas nenoslīks.
Tas par saab.
tiš,tiš te nav spama topiks
Stjepan rakstīja: uz servisinu lai paverte gan jau kada trubina vai salaidums
Jā,galvas un bloka salaidums ,visticamāk.
Varbūt tad kad tā kārtīgi devi grīdā sanāca arī mazdrusciņ uzvārīt?
putraims rakstīja: Aizdedze atslēdzas.
ei hreno remonteet,nelien kur tu neko nejeedz...
vari iekt 6 cilindru piebuuveet savai keeviitei...
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
18
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
22
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
3
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
3
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1