V70 SERVICE - Forums - iAuto

V70 SERVICE

tinis Reģ.: 27.12.2006

kā nodzēst v70 panelī uzrakstu service nebraucot uz MM

1 2 3
Sunis Reģ.: 01.03.2002
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

tinis rakstīja: cik noprotu tā poga ir saistīta ar rūpnīcas signalizāciju manā v70 poga ir bet signalizācija it kā neēsot.man vienam paziņam ir tieši tāds pats modelis un tā signalizācija darbojas.

Man tā poga darbojas,nospiežot iedegas lampiņa. Taču kā tas viss tur jāsaslēdz,nesaprotu. Mašīnas manuālis ir...bet itāliski. Sāku mācīties.

Tā poga domāta signalizācijas kustību sensora atslēgšanai salonā, t.i. atstāj mašīnā suni un atslēdz salona signalizāciju.

Reģ.: 16.05.2025
0 0 Atbildēt

Sunis rakstīja:

deksters rakstīja:

tinis rakstīja: cik noprotu tā poga ir saistīta ar rūpnīcas signalizāciju manā v70 poga ir bet signalizācija it kā neēsot.man vienam paziņam ir tieši tāds pats modelis un tā signalizācija darbojas.

Man tā poga darbojas,nospiežot iedegas lampiņa. Taču kā tas viss tur jāsaslēdz,nesaprotu. Mašīnas manuālis ir...bet itāliski. Sāku mācīties.

Tā poga domāta signalizācijas kustību sensora atslēgšanai salonā, t.i. atstāj mašīnā suni un atslēdz salona signalizāciju.

Paldies par infu. Tātad signalizācija mašīnā ir. Bet kā to ieslēgt...

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Sunis rakstīja:

deksters rakstīja:

Paldies par infu. Tātad signalizācija mašīnā ir. Bet kā to ieslēgt...

Man pults primitīva: nospiež "LOCK" signalizācija uzlikta "UNLOCK" signalizācija noņemta. Apdrošinātājiem šī signalizācija derēja, tie to pārbaudīja atslēdzot durvis ar atslēgu (pie uzliktas signalizācijas) un skatoties vai gaudo vai ne. Ir gadījumi ka negaudo jo reizēm beigta signalizācijas taure.

0 0 Atbildēt

Nu man šitā ar vakar pārbaudīja. Aizslēdz ar pulti,atslēdz ar atslēgu,nekas nekauc un var iedarbināt. Tātad kaut kas nestrādā.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Tieši dizaina. Ir tie,kas no rūpnīcas uzlikti...ir piedāvājumi no disku tirgotājiem. Cik sapratu,V70 der tikai tam domātie un,šķiet,no S80.

V70 der arī S80 diski. Manā bildē ir S80 oriģinālie diski. Tie, kas bija oriģināli virsū man mazāk patika, tāpēc atstāju ziemai.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Nu man šitā ar vakar pārbaudīja. Aizslēdz ar pulti,atslēdz ar atslēgu,nekas nekauc un var iedarbināt. Tātad kaut kas nestrādā.

Signalizāciju uzliekot sarkanā diode mirgo? Varbūt tiešām taure ir pagalam? To man iekš MM pārbaudīja.

0 0 Atbildēt

Sunis rakstīja:

deksters rakstīja: Nu man šitā ar vakar pārbaudīja. Aizslēdz ar pulti,atslēdz ar atslēgu,nekas nekauc un var iedarbināt. Tātad kaut kas nestrādā.

Signalizāciju uzliekot sarkanā diode mirgo? Varbūt tiešām taure ir pagalam? To man iekš MM pārbaudīja.

Kura sarkanā diode? Kur tā atrodas?

0 0 Atbildēt

Sunis rakstīja:

deksters rakstīja: Tieši dizaina. Ir tie,kas no rūpnīcas uzlikti...ir piedāvājumi no disku tirgotājiem. Cik sapratu,V70 der tikai tam domātie un,šķiet,no S80.

V70 der arī S80 diski. Manā bildē ir S80 oriģinālie diski. Tie, kas bija oriģināli virsū man mazāk patika, tāpēc atstāju ziemai.

Līdzīgas domas,man tik citi no S80 iepatikās.

0 0 Atbildēt

Varbūt ka manam nemaz signalizācijas nav. Nekas nemirgo. Vai,iespējams,kaut kas noklājies.

0 0 Atbildēt

Sunis rakstīja:

0 0 Atbildēt

tinis rakstīja:

Sunis rakstīja:

pēc izmēriem der jau arī no astoņsimtajiem un deviņsimtajiem vienīgi tas dizains...

0 0 Atbildēt

smonG rakstīja:

tinis rakstīja:

pēc izmēriem der jau arī no astoņsimtajiem un deviņsimtajiem vienīgi tas dizains...

iznesums par 2 cm atšķiras... lielāka slodze ritošajai un auto lielāks sivēns...

mazāks et va ne ,bet ir likts uz aci neko lielu nemana

0 0 Atbildēt

smonG rakstīja: rupji sakot, ritenis par 24mm nāk uz āru...

a kāds et ir orģ. v70 2000g. R16 diskiem?

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Sunis rakstīja:

Līdzīgas domas,man tik citi no S80 iepatikās.

Nav jau BMW un Audi, kur plašs lietotu lieto disku piedāvājums. Skaistāki diski ir uz 17", bet man negribas.

0 0 Atbildēt

pirms iegādājos volvo bija divi audi a6,no tiem palika viens disku kompl. uz16 gribētu tos notirgot un nopirkt priekš v70 uz 16,bet jūtu ka būs tā pagrūtāk atrast,tiešām uz v70 vai s80 ir mazs piedāvājums.Lai gan ielās volvo parādās arvien vairāk

if Reģ.: 11.12.2002
0 0 Atbildēt

tinis rakstīja: uz v70 vai s80 ir mazs piedāvājums.Lai gan ielās volvo parādās arvien vairāk

S60/V70 pēc 2000 der arī jaunā Mondeo diski, tas varētu palīdzēt meklējumos. Pats tādus ziemas bleķiniekus R16 uzliku.

Vitamin Reģ.: 07.05.2004
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Varbūt ka manam nemaz signalizācijas nav. Nekas nemirgo. Vai,iespējams,kaut kas noklājies.

Diodei jābūt pie priekšējā loga pa vidu (starp gaisa režģiem). Ja nav, tad signalizācijas, tās kas bļauj, nav, bet visas pārējās fiškas ir (imobilaizers atslēgā un pults ar mainīgo kodu).

0 1 Atbildēt

Vitamin rakstīja:

deksters rakstīja: Varbūt ka manam nemaz signalizācijas nav. Nekas nemirgo. Vai,iespējams,kaut kas noklājies.

Diodei jābūt pie priekšējā loga pa vidu (starp gaisa režģiem). Ja nav, tad signalizācijas, tās kas bļauj, nav, bet visas pārējās fiškas ir (imobilaizers atslēgā un pults ar mainīgo kodu).

Tur ir kaut kāds pampaks tajā vietā uz paneļa. Un nu jau ir arī signalizācija. Bet nebija,tā MM pastāstīja.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

tinis rakstīja: pirms iegādājos volvo bija divi audi a6,no tiem palika viens disku kompl. uz16 gribētu tos notirgot un nopirkt priekš v70 uz 16,bet jūtu ka būs tā pagrūtāk atrast,tiešām uz v70 vai s80 ir mazs piedāvājums.Lai gan ielās volvo parādās arvien vairāk

Varu piedavat S/V 70 orģinalos T-5 diskus (verpta 5-staru zvaigzne). Cena ap 100 ls.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Vitamin rakstīja:

Tur ir kaut kāds pampaks tajā vietā uz paneļa. Un nu jau ir arī signalizācija. Bet nebija,tā MM pastāstīja.

Tas pampaks nekad nav bijis nekada zinja saistits ar signalizaciju. Volvo naak atslega ar cipu, iebuvets imobilaizers un ta lampinja saistita ar centralo atslegu - aizsledz un ta mirgo. Kad uzliek signalizaciju, tad ielek veel vienu lampinju vai arii piesledzas esoshajai.

Lampinjai (originalai) arii nav nekada sakara ar bljaushanu. Ja nav taure iebuveta un normala signalizacija, tad nav.

0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:

tinis rakstīja: pirms iegādājos volvo bija divi audi a6,no tiem palika viens disku kompl. uz16 gribētu tos notirgot un nopirkt priekš v70 uz 16,bet jūtu ka būs tā pagrūtāk atrast,tiešām uz v70 vai s80 ir mazs piedāvājums.Lai gan ielās volvo parādās arvien vairāk

Varu piedavat S/V 70 orģinalos T-5 diskus (verpta 5-staru zvaigzne). Cena ap 100 ls.

Paldies ir intrese ja vari apskaties uz diska izmērus un atsūti man uz inbox: janis1706 ,būtu labi arī kāda bilde

perkons Reģ.: 30.07.2001
0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:

Tie diski ir vēl piedāvājumā, ak jā , es ceru ka 16 un neliekti , ja tas ir tā , tad man ir interese. Dodo ziņu.

0 0 Atbildēt

nu neviens vēl nevēlas notirgot v70 lietos diskus uz R16,laikam nāksies iepirkt jaunus atradu kompl.par 220 ls. a to ss reklāmā dažš labs gudrītis prsasa par lietotiem 200 ls par kompl.

perkons Reģ.: 30.07.2001
0 0 Atbildēt

tinis rakstīja: nu neviens vēl nevēlas notirgot v70 lietos diskus uz R16,laikam nāksies iepirkt jaunus atradu kompl.par 220 ls. a to ss reklāmā dažš labs gudrītis prsasa par lietotiem 200 ls par kompl.

Nu tad palielies ar foto un kur var iegūt!

0 0 Atbildēt

vēl jau nēēsmu nopircis tā kā bildi nevaru parādīt varbūt apskaties latakko mājas lapā rīt uzrakstīšu diska nosaukumu un provēšu dabūt bildi

1 2 3

Lasītākie raksti

Jaunie raksti