for servisa veči tev jau norādījuši pareizo ceļu - dzen fordeli uz tolmetu un pērc toijotu!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
for servisa veči tev jau norādījuši pareizo ceļu - dzen fordeli uz tolmetu un pērc toijotu!
Tā ir ka pa sviestmaizi remontē un beigās galus nevar savilkt kopā. Kas prasa 20 Ls par stundu tik zeļ un plaukst.
da brauc pie mana Volodjas uz Kengaragu, vins sataisa labak un letak par dorfmanu. Piemeram, Zetec motoram siksnu samainija pa 60 ls ieskaitot detalas.
Na*** fordus un balticmotors priekshgalaa, oki, varbuut ne pavisam fordus, bet baltic tocj.
Bet Jautaajums tieshaam ir nopietns!!!! Kur!!! Kur tagad varees pa normaaliem cipariem dabuut originaalaas detalas??
No 07.03.2007.g. pēc pārtraukuma Kleistu ielā 41, Rīgā būs atvērts Ford autoserviss “Dorfmana serviss”. Jūs būsiet laipni gaidīti autoservisā un rezerves daļu mazumtirdzniecības veikalā Kleistu ielā 41, Rīgā.
Malači, dorfmanieši - ATGRIEZĪSIES ! Bet vai meistaru un remontnieku kolektīvs būs tas pats ? Iepriekš bija runas, ka pašreizējā dorfmaniešu brigāde praktizēs WESS motorā ? Kas zin ko sīkāk ?
IkdienasViesis rakstīja: Malači, dorfmanieši - ATGRIEZĪSIES ! Bet vai meistaru un remontnieku kolektīvs būs tas pats ? Iepriekš bija runas, ka pašreizējā dorfmaniešu brigāde praktizēs WESS motorā ? Kas zin ko sīkāk ?
Ja. Meistaru un remontnieku kolektīvs būs tas pats!!! Paldies par atbalstu!!!
Dorfman rakstīja:
IkdienasViesis rakstīja: Malači, dorfmanieši - ATGRIEZĪSIES ! Bet vai meistaru un remontnieku kolektīvs būs tas pats ? Iepriekš bija runas, ka pašreizējā dorfmaniešu brigāde praktizēs WESS motorā ? Kas zin ko sīkāk ?
Vai tas būtu Leonīds, kas raksta?
Onslow rakstīja:
Dorfman rakstīja:
Diez vai kāds cits draudzējas ar datoru!
Onslow rakstīja:
Dorfman rakstīja:
Ja.
Nav ko daudz bēdāt, Baltic Motors paplašinās ... Te būs infa www.autonews.lv/... ...
Jautājums tikai viens - KĀ pēc auto nodošanas remontdarbnīcā Kleistu ielā, nokļūt atpakaļ Rīgas centrā ? AR autobusu ?? Iespējams, ka dorfmaniešiem būs jāpadomā par maiņas auto servisa klientiem.
IkdienasViesis rakstīja: Jautājums tikai viens - KĀ pēc auto nodošanas remontdarbnīcā Kleistu ielā, nokļūt atpakaļ Rīgas centrā ? AR autobusu ?? Iespējams, ka dorfmaniešiem būs jāpadomā par maiņas auto servisa klientiem.
mjā, Kleistu iela gan ir tālu Līdz centram 15 min. ar autobusu
izskataas ka riit buus jaapiebrauc uz sho servi.
shodien shota temperatuuras raadiitaajs uzleca liidz pasahai augshai un nenolaizhaas. tagad braucu un domaaju datchika gljuks vai tieshama motors taa uzkarsis...
ceru ka liidz maajama davilks un tad jau riit no riita redzees kur taa viana. ja no riita raadiis taapat, tad skaidrs ka kautkaads gljuks, bet ar motora karshanu viss kaartiibaa. bet taapat buus jaabrauc uz servisu, lai apskataas...
Šodien ienācās ziņa par Dorfman servisa jauno adresi no 05.05.2008.
Liepājas iela 48a!
Fordus ļoti labi remontē TOLMETĀ !
Man tāds jautājums - kāpēc IkdienasViesis tik ļoti satraucies par fordeļu remontēšanu? Jams tak visās malās zīmējas, ka lūk jamam sonāte, pokuj, ka šrots, bet Jauns, iedomājieties tikai, Jauns! Un te piepeši rūpes par remontējamiem fordeļiem... Kaut kas neiet kopā
apmaksāts remonttopiks
vai ar redaktoru TAS ir saskaņots?????
pretējā gadījumā redakcijai lūdzu pievērst uzmanību un na(iks)renizēt šito vāji slēpto reklāmu
Kads te slaveja Dorfmana servisu
tad nu gribu pastastit savu pieredzi par so ebreju kantori...
Bija man kadreiz Skorpis, ko meginaju tur kadu bridi taisit. Tad nu dazas epizodes no pieredzes ar Dorfmanu.
Mainiju pie viniem sailentbloku bukses, velak ejot TA man jautaja vai es vinus pats esot mainijis, jo VISAS shaibas esot saliktas uz otru pusi, kas esot tehnologiski nepareizi, TA izgaju, bet jautajums vai sads kasjaks pielaujams servisa, kurs specializejas uz Fordiem?!
Taja pasa reize sie man teica, ka vajagot mainit prieksejos bremzu klucus, nu ja vajag tad jamaina. Pec paris nedelam saku just vibraciju bremzejot - manas aizdomas aizbraucot uz Dorfmanu apstiprinas, jamaina prieksejie bremzu diski, protams kopa ar kalodkam. Prasas, vai tie jefini divas nedelas atpakal neredzeja, ka diski pagalam, samaksaju divreiz par kalodkam. Tipisks ebreju uzmetiens.
Ellu motora pie viniem mainiju, noleja visu motora bloku, rezultata, ella uz bloka saka piedegt un man pilsetas centra pa visam ventilacijas spraugam saka velties ieksa dumi.
Uz TA vajadzeja sataisit signaltauri, vainigs esot airbaga gredzens, lietota maina Dorfmana maksajot 80 Ls, jauns 140?! Nosplavos aizbraucu uz Elksniem pa 10 Ls nopirku gredzenu un samekleju Kolju viena Ziepniekkalna garazhservisa, kursh man vinju pa 10 Ls nomainija.
Ta ka suds kapitalais tas Dorfmans ir...
nestreso
šitajā portālā topikos jau sen neviens kantoris nekādus klientus nomedīt nevar, pat šitik tizlā veidā, ka viens (kam nekad dzīvē nav bijis fords) uzmeistaro gaudu topiku un tad pēkšņi atrodas labvēlis, kas ir itkā pazudišā servisa īpašnieks
Kur remontēt Ford ?
Bēdīgas ziņas - cik zināms, kopš 2005.gada beigām ir slēgts Ford-Dorfman serviss Antonijas ielā. Ļoti labs serviss BIJA. Visa remonta brigāde pārcēlusies uz Toyota -Wess motors darbnicām. Tagad veidojas problēma, jādomā - kur turpmāk remontēt savu "ziemas auto" Mondeo ? Izskatās, ka jau tuvākā laikā būs jāmaina priekšējā kreisā. dzenošā pusass. Ko ieteiktu iauto zinātāji ? Kurš būtu normals fordu servisiņš, kurā varētu nostiprināties klientu sarakstos ? Idejas ?