P.S. Redzēs, cerams, ka RAAP mana "epopeja" būs reklāma
))
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
P.S. Redzēs, cerams, ka RAAP mana "epopeja" būs reklāma
))
DimanC rakstīja: a diez ko viņi ar to veco kārbu vāczemē dara? ķipa, izpēta, kāds defekts, lai novērstu nākotnē līdzīgas kļūmes?
Ne taksh... noveersh to siiko defektu, ko muusu baalelinji neprot salabot, un paardod kaa mazlietotu
Karlsone rakstīja: Patiesībā jau jautājums ir atrisināts +-, jo kārba būs klāt svētdien.
skaisti - tev buus jauna stulbas konstrukcijas kaarba, tai pashaa laikaa par parasta automaata ievietoshanu nemaz nepaintereseejies.. laikam pikjis viegli naak tapeec pokuj
asf rakstīja:
Karlsone rakstīja: Patiesībā jau jautājums ir atrisināts +-, jo kārba būs klāt svētdien.
skaisti - tev buus jauna stulbas konstrukcijas kaarba, tai pashaa laikaa par parasta automaata ievietoshanu nemaz nepaintereseejies.. laikam pikjis viegli naak tapeec pokuj
Pie zināmiem ienākumiem cilvēki sāk remontēt mašīnas labos servisos un lietot orģinālas rezerves daļas vai arī pirkt jaunas automašīnas. Tas ir dārgāk, bet patīkamāk. Meitenei vismaz ir skaidrs, ka ar kārbu problēmas viņai vairs nebūs. Labi, vai ne ? Pietam, lai 2000 gada audim pārliktu variatoru uz automātu - darbs noteikti maksās ap 1000 naudiņām. Kur jēga ?
P.S. meitene malacis -> komsomolka, sportsmenka, otlichnitsa
DimanC rakstīja: a diez ko viņi ar to veco kārbu vāczemē dara? ķipa, izpēta, kāds defekts, lai novērstu nākotnē līdzīgas kļūmes?
Turks nomazgā un andelē kā mazlietotu no šķelta vāģa.
Man prieks ka problēma būs atrisināta,lai arī sālīti.
Un tam kas iesmeereeja te jau bija noveeleejums labs. ![]()
viena lol sūdzās par savu grūto dzīvi un stāsta cik "gudra" bijusi
_PN_ rakstīja: vecenes tiešām ir stulbas
kā gan tas auto ir jāts, ka jāmaina kārba
nākošais būs jauns motors
PN
Bet par to kaarbas suutiishanu atpakal, manupraat, tevi uzmeta.
Gan jau ka schiniis vai izmantos kaa donoru citaam.
Par resursu, savukārt, domājot, šķiet, ka garantija jaunajai kārbai tak ir un noteikti ne 6 mēneši.
Savukārt variators ir inčīga manta. Nekādu rāvienu, iet kā trolejbuss. Nu un kas, ka nepopulārs? Visu mūžu brauksi savā populārajā pasātā, zieptraukā, golpā? Nu ir lielāka ziepe un drāšanās, ja kas notiek, bet toties oriģinālāk un interesantāk. Ne tā kā visiem.
(Pašam man Fiat Coupe, kuram salocījās vārsti, so, kinda saprotu.)
Cik var te stāstīt pasakas, ka vienkāršāk ielikt ko citu, nevis to, ap ko rūpnīca mašīnas konkrēto modifikāciju būvējusi? Lai ieliktu to parasto automātu elektronikas sistēmās vien jānomaina n-tās detaļas, ieskaitot automāta vadības bloku, kas arī maksās nežēlīgi... Man ir pieredze - brālītis savai MX-3 Mazdai 4-cyl DOHC motora + automāta vietā lika V6 motoru un manuālo kārbu. Epopeja uz gadu (!) - palika no vecās mašīnas prakstiski tikai kuzovs... Sakarā ar kārbas maiņu pat visādi eļļas radiatori u. tml. figņas jāmaina, jo savādāki... tas pavelk līdzi pārējos radiatorus (tosola, kondiškas u.tml.), jo cita konfigurācija... Pat krāsniņas radiators zem paneļa bija jāmaina, jo vecajam abi trubu gali iznāk motortelpā taisni un viens konfliktē ar jauno motoru - tam motoram domāts citspečkas radiators ar vienu uz sāniem līku izvadu... Sakarā ar motora maiņu, protams, visa elektronika cita un pat provodka cita (!). Kronis visam bija aizdedzes atslēgas mehānisma maiņa izmobilaizera dēļ, kas dzīvo jaunanā vadības blokā... Vārdu sakot - nekad nevienam to neiesaku darīt!!!
Par salabošanu un tūlīt pēc tam nošķilšanu - personīgi man tieši tā iznāca... Pārbūvēju savu veco džipiņu - ieliku pilnīgi jaunu motoru, pārmetināju un nokrāsoju virsbūvi, uzliku dugas, pārtapsēju salonu no jauna ar ādiņu un pēc pāris mēnešiem iestādīju to auto grāvī un uz šrotu... Bija KASKO, taču, tā kā paturēju derīgās atliekas (motora dēļ), BALTA man pēc pusgada prāta čakarēšanas izmaksāja tikai apaļus 503.- Ls
Prozit!
P.S. Autiņš šobrīd atrodas Auto Rīga - diemžēl citur to kārbu liekot virsū ražotājs nedod garantiju. Man jau patika vakardienas brauciens pie viņiem, proti, kādi tur bija ģīmji, kad es ar FIAT (riktīgu šrota variantu) piebraucu un noparkoju precīzi pie viņu ieejas durvīm
bez tam vēl paziņoju, ka kārbu atvedīšu pirmdien un viņem to TIKAI jānomaina ![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23