nomiks rakstīja:
deksters rakstīja: Bij tāda dziesma- 'Te ir tava dzimtene,saulainais krasts..'
Maļeņkaja ošibočka polučilosj - ... smilšainas krasts..
Skaties deels, tavs teevs sheit ganiija cuuk...govis!

Ozz rakstīja:
...Jā, interesanti man kā vēsturniecei 
Pofig

šodien redz saule uzspīdēja,tātad saulainais krasts

Man gan patīk ZIgis - Klausies kāpēc ir jācīnās ar sekām, nevis cēloņiem. It kā Vācijā kādu laiku biji dzīvojis....
Kāpēc jācīnās par tiesībām likt plēves stiklos un mūrēt augstus žõgus - tā vietā, lai cīnītos par to, lai urlu būtu mazāk un nebūtu ar aizdomām jālūr uz katru pretimnācēju, kā arī lai vāģi var atstāt neaizslēgtu?
Vai logu tonēšana tikai neveicinās urlu ziņkārību???
Gluži kā vienkārss eksperiments reiz ir pierādījis - ja vīrietim piedāvā iepazīties ar divām dvīņumāsām, bet eksperimenta dēļ viena ir kaila, otra apģērbta - lielākā daļa vīriešu izvēlas apģerbto māsu... Kā Tev šķiet - kāpēc?
Tā jau ir - visi gaužas par lieliem izdevumiem, tiesa tikai retais sūkstās par maziem ienākumiem...
Piektrist Dexam - mēs paši veidojam sabiedrību un kultūru. No mums visiem ir atkarīgs vai izmetīsim pudeli pa braucoša auto logu vai iemetīsim urnā tankštellē, vai palaidīsim no pagalma izbraucošo, vai nagla pielīdīsim priekšā... Tie, kuri būs vairākumā uzvarēs, jo nevienam negribas būt baltajam zvirbulim.
Ja reiz pieņēma likumu par plēvēm - tātad jāievēro vai jāpanāk limuma atcelšana. Gluži kā ar alko pārbaudēm, ka MK pieņēma pamatotus grozījumus alko testa veikšanas procedūrā... Un viss
nomiks rakstīja:
Ozz rakstīja:
...Jā, interesanti man kā vēsturniecei
Teu , kaa veesturniecei , 1rbl par kastiiti pie aldzinjas..... un beigaas moci vareesi atdot deelam

Yonas rakstīja: [šaubos, vai tavu līdzdalību satiksmē varētu traktēt kā privāto dzīvi. Pie tam ļoti daudziem braukšana iekš auto ir darbs, kas nu nekādi nav privātā dzīve.
Pagaidām viena vakance uz Satversmes tiesneša amatu nosacīti vēl ir brīva!
Jau teicu, ka es tikai tā utopiski spriedelēju. Pamatojumu varētu arī kādu spēcīgāku izdomāt, ja būtu nepieciešams. Tāds ir mūsu - juristu darbs!
Apspiesto tiesību aizstāvēšanai pēdējā laikā ir populāri rīkot praidus.
Tad nu tu kā jurists varētu kaut ko tādu organizēt.
Nekā!
Jurists parasti jūtas apspiests tikai pēc klienta pieprasījuma, kas nozīmē to, ka praidu rīko klients, bet jurists iesaistās, kad par fekāliju mētāšanu praidistu jeb apspiesto sauc pie atbildības!
Tā lūk!
Ja visas tiesību nromas būtu 100 % koerktas, nepārprotamas un pamatotas, tad man tāpat kā vēl daudziem šīs planētas iedzīvotājiem būt jābrauc uz Īriju lasīt zemenes