Gribetu iepirkt Audi 80 B3 aizmugurejo nr. zimes rami (melns, starp aizmugurejiem lukturiem). Tas nav nr. ziimes paliknis
Rakstiet uz autoliste06@gmail.com ja ir kas piedavajams.
Gribetu iepirkt Audi 80 B3 aizmugurejo nr. zimes rami (melns, starp aizmugurejiem lukturiem). Tas nav nr. ziimes paliknis
vorspungs rakstīja: Haizz,
apjautājies iekš DIVI AUTO, noteikti nebūs vācu darinājums, bet kāds ķīniešu meistardarbs var gadīties
Milicists rakstīja: Var var dabūt atsevišķi. Kad man bija tāds audis, tad šrotā pa 5 Ls dabūju. Vajag tik rakt.
NO WAY!!!!! Ir gandrīz neiespējami to plastmasu atdalīt no vāka. 95% ka salūzt
andzha rakstīja:
Milicists rakstīja: Var var dabūt atsevišķi. Kad man bija tāds audis, tad šrotā pa 5 Ls dabūju. Vajag tik rakt.
Nu nez nez. Manā acu priekšā noņēma. Laikam biju laimīgo 5 % vidū![]()
Milicists rakstīja:
andzha rakstīja:
Nu nez nez. Manā acu priekšā noņēma. Laikam biju laimīgo 5 % vidū
jaapasilda ar fenu, vinja ar drausmiigo ljepucku pieliimeeta.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13