- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
tunos rakstīja: bet man viens specs teica ka kveelsveces lidz -7 pat nav vajadzigas, pats uz savas pieredzes parbaudiju, kad vins man pateica ka man neviena kvelsvece neshancee
Tici man - viņš teu iebāza "Konkrētu" batonu ... ![]()
![]()
![]()
Fridrihs rakstīja: Būtu man labāks aķis, tad pie -3 mazliet ilgāk pazāģētu un pielaistu gan.
nu bet dabistiski|![]()
tunos rakstīja: neesmu diizelos specs bet kaapeec es vareju piedarbinat auto ar beigtaam sveceem, kuram vins pats tos vadu vacinjus nonjema nost-teica nomainisi uzliksi atpakal, tagad nav jegas likt, jo sveces tapat neshancee, un auto shkjil un brauc--taa kaa nevajag gan---ar dizeli bez svecem ar var aizbraukt....
Protams ka var aizbraukt ....
Cik ilgi zāģē lai pielektu ... ??? ... ![]()
tunos rakstīja: nu ja 2 sekundes uzskati par zaagheeshanu tad zaagjeeju 2 sekundes, tagad kad sveces nomainitas zaagjeju 1,5 sek--progress ir, ne?
Diez kas teu tas par super auto .... ![]()
![]()
Jo - ja ārā ir -10 un vairāk grādi un auto visu nakti dzisis - domājat ka tās sveces var piesildīt līdz baigiem plusiem? Tā ka ja -2 grādos bez svecēm nevar pielaist, tad -15 grādos nevarēs pielaist vispār....
ja ir labs kontakts, kvēlsvece kārtīgi uzsilst, pretestība palielinās strāva samazinās un drošinātājs dzīvo
ja kontakts te ir, te nav, tad tā strāva ir liela, jo pretestība neuzsilušai kvēlsvecei ir mazāka = strāva ir lielāka
vajag pamērīt strāvu uz katru kvēlsveci
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
18
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23