Varētu kādi zinošāki cilvēki šajā topikā ielikt informāciju par visiem apzīmējumiem, kas lec ārā uz detektora pie konkrētām frekvencēm: X, K, Ka, Ku, POP utt., jo man nav nekāda konkrēta nojēga (vienīgi tas, ka X, izņemot Jūrmalu un LT, K ir jālikvidē kā šķira), kas liet iespringt pie katra konkrētā apzīmējuma, kā arī varētu padalīties domās par to, vai LV ir detektoru detektori, jo man Rīgā ir pāris reizes izlecis VG2!
Es jau taads nenopietns biznesmens, pa retam sho to pasuutu, suucot kapiju darbaa un luurot savaa cmukajaa monjitoraa Bet tos arii diezgaan aatri nopeerk! Tagad staav plauktaa STi Driver.. nu nav pasaulee labaaka par sho Bet cena arii 2x lielaaka par parasto mirstiigo detektoriem A videoradari laba lieta- tos pa gabalu juut, jo nepaartraukti iesleegti!
exif rakstīja: Es jau taads nenopietns biznesmens, pa retam sho to pasuutu, suucot kapiju darbaa un luurot savaa cmukajaa monjitoraa Bet tos arii diezgaan aatri nopeerk! Tagad staav plauktaa STi Driver.. nu nav pasaulee labaaka par sho Bet cena arii 2x lielaaka par parasto mirstiigo detektoriem A videoradari laba lieta- tos pa gabalu juut, jo nepaartraukti iesleegti!
Radaru detektoru frekvences
Varētu kādi zinošāki cilvēki šajā topikā ielikt informāciju par visiem apzīmējumiem, kas lec ārā uz detektora pie konkrētām frekvencēm: X, K, Ka, Ku, POP utt., jo man nav nekāda konkrēta nojēga (vienīgi tas, ka X, izņemot Jūrmalu un LT, K ir jālikvidē kā šķira), kas liet iespringt pie katra konkrētā apzīmējuma, kā arī varētu padalīties domās par to, vai LV ir detektoru detektori, jo man Rīgā ir pāris reizes izlecis VG2!