- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
TDIOTS rakstīja: stikli.lv -letie leisu stikli + rupšš darps , tripleks.lv -līdzīgi , kvalitatīvi bij darīts Senču ielā pie nestes -bet neatminos kas tas par kantori bij , visadā ziņā ne krāsu kuzavam sasipa , ne muldingus utt. karoč tur bij o.k.
pie nestes senču ielā ir autostikli.
man arī tur mainīja; viss oki.
iepriekšējs pieraksts vajadzīgs.
Sretsked rakstīja: Cik bijis darīšana ar tripleks.lv, nav bijušas problēmas, viss ok.
man šamie loga rāmim krāsu safisa - lobās + rūsē
, moš man tik ta nepaveicās ~ 2x
tas pac ar to pārdaugavas kantori
savukārt , Senču ielā koyotai un golpam mainiju stiklus -viss bij ļoti o.k.
Šim stiklam ir izmainīts ķīmiskais sastāva - palielināts sārmu daudzums, kas samazina kausēšanas temperatūru = papildus peļņa uz kurināmā rēķina. Taču kvalitātes vispār nav!
Ne jau jāmeklē kā nopulēt, bet gan kā nomainīt stiklu uz pietiekami kvalitatīvu! Pretējā gadījumā pa kādi 2 - 3 gadi slotiņas arī atstās švīkas! Kvalitāti var pārbaudīt tā - ja ne viegli piespiežot pie stikla parīvē to ar nesaburzītu avīzi uz stikla paliek mikrokopiskas švīkas, tad neņemiet to stiklu pat par velti! Tā ir krutka.
Kvalitāti var pārbaudīt tā - ja viegli piespiežot pie stikla parīvē to ar nesaburzītu avīzi uz stikla paliek sīkas, bet redzamas švīkas, tad neņemiet to stiklu pat par velti!
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23