- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
deksters rakstīja:
DM rakstīja: 100 reiz izrunāta problēma, labi atkārtošos: Tā kā ārā ir ziema, sākumā sasildi auto salonu un tad ar stiklu tīrāmo līdzekli un papīra salveti, vai tīru(!) kokvilnas drānu notīri visus auto stiklus no iekšpuses. Vēlams to izdari divas reizes, lai stikli tiešām būtu tīri un sausi. Ja ar salona filtru viss ir Ok, tad svīšanai nevajadzētu parādīties.
Vēl daži ieteikumi, nepīpē mašīnā, neļauj nevienam pasažierim grāpstīties gar stikliem ar rokām kājām, netīriem cimdiem, zeķēm utt
Tas derēs tikai tavam Getzam un braucieniem sestdienās ar sievasmāti un vecmā'miņu uz baznīcu.
Normāli lietojot auto nav jābaidās ka kāds varētu pieskarties stikliem un nav jādročī stikli ar ķīmijām...
Nu tad sēdi savā Getzā skaties uz nospeķotajiem stikliem un priecājies par leduspuķēm.
P.S. un jocīgi, ka tavi jēlie jociņi smieklīgi izrādās tikai tev pašam.
deksters rakstīja: ...bla, bla, bla... Nekas nevienam normālam šarānam tur nesvīst. Vai nu tur kaut kas ir dimbā ar šarānu vai saimnieku,nezinu, bet normāli tas nav.
Būsim konstruktīvi - tas nu būtu skaidrs, ka normālam auto tā nenotiek. Ja apgalvo, ka lielākā daļa šarānu (t.sk. ar dīzelmotoru aprīkotie) pieder pie normāliem auto, tad nostādīsim jautājumu sekojoši: dažiem šarāniem ir problēma ar sānu logu aizsalšanu pie lielākiem mīnusiem. Izteikties par tēmu ir lūgti līdzīgu šarānu (1.9 diesel) lietotāji, kas arī saskārušies ar šādu problēmu un ir to atrisinājuši, kā arī citi nopietni padomi tiks atzinīgi novērtēti.
VIECYS rakstīja: Hip urrā!Logi nesvīst un nesalst ciet(cik nu tagad salst).Ne mazākās pilītes uz stikliem,lielāks siltums no pečkas,stiprāka gaisa plūsma,jo nomainīju salona filtru.Kas to būtu domājis,ka tas sūda filtrs tik ātri aizsērē(pat ļoti).Viss kārtībā ,šaris rullē!
nu un ko es teu teicu , plin ![]()
VIECYS rakstīja: Hip urrā!Logi nesvīst un nesalst ciet(cik nu tagad salst).Ne mazākās pilītes uz stikliem,lielāks siltums no pečkas,stiprāka gaisa plūsma,jo nomainīju salona filtru.Kas to būtu domājis,ka tas sūda filtrs tik ātri aizsērē(pat ļoti).Viss kārtībā ,šaris rullē!
A kur viņam stāv tas Filtrs!!! Man tādi pati proba!!!
mikrins666 rakstīja:
Motortelpā blakussēdētāja pusē zem vējstikla plastmasas paneļa. Labāk to paveikt servisā, jo jāņem nost vējstikla panelis un jaunais filtrs jāieliek pareizi.
peteris5 rakstīja:
mikrins666 rakstīja:
Motortelpā blakussēdētāja pusē zem vējstikla plastmasas paneļa. Labāk to paveikt servisā, jo jāņem nost vējstikla panelis un jaunais filtrs jāieliek pareizi.
paldies!!!
peteris5 rakstīja:
mikrins666 rakstīja:
Nav tik traki! Pac dariju to pirmo reizi un bez problēmām ja nemaldos 3 skrūves plastmasas panelim un vēl trīs tam pārsegam motora telpā un viss. Ja ir silta
telpa kur to darīt nav jēga dzīties uz servi.
Oscar rakstīja:
peteris5 rakstīja:
mikrins666 rakstīja:
Nav tik traki! Pac dariju to pirmo reizi un bez problēmām ja nemaldos 3 skrūves plastmasas panelim un vēl trīs tam pārsegam motora telpā un viss. Ja ir silta telpa kur to darīt nav jēga dzīties uz servi.
Man jau ar tā likās kad tur nekam saražģītam nevajadzetu būt!!! Brīvdienās b uūs ko darīt tad padošu žiņu cik sarezģīti
))
VIECYS rakstīja: Es nopirku "MANN FILTER"par 12ls.Filtram līdzi nāk uzstādīšanas pamācība ar fočenēm.Ļoti vienkārši un saprotami.
Kur pirki? Kas vispār Rīgā tirgo tos Mann filtrus?
Man jau ar tā likās kad tur nekam saražģītam nevajadzetu būt!!! Brīvdienās b uūs ko darīt tad padošu žiņu cik sarezģīti))
Esmu mainījis jau divas reizes Galaxy. Filtrs turās plastmasas rāmītī, kas fiksējas labajā pusē. Pa šlicītēm, velkot uz kreiso pusi, iznāk ārā. Nomainot filtru rāmītī atpakāl liekot uzmanies lai trāpi to rāmīti atpakaļ šlicītēs (laikam pareizi būtu teikt - vadīklās). Ja netrāpīsi, tad nevārēs to nofiksēt, ja mēģināsi ar spēku salocīsi/salauzīsi. Manējais atnāca no vācijas ar nepareizi nofiksētu filtru, rezultātā deformēts rāmīts, kas rada papildus čakaru mainot filtru.
Take it easy un viss būs kārtībā.
Maija_Eskuella rakstīja:
VIECYS rakstīja: Es nopirku "MANN FILTER"par 12ls.Filtram līdzi nāk uzstādīšanas pamācība ar fočenēm.Ļoti vienkārši un saprotami.
Pirkšana notika Saldū,jo tur dzīvoju.
Maija_Eskuella rakstīja:
Pirkšana notika Saldū,jo tur dzīvoju.
DZERT VAJAG MAZAK!!!!!!!!![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23