ta ka esmu pardevis savu Avensi (vienkarsi gandriz gads jau pagaja un apnika), tika iegadats 2003.gada AUDI A4 2,5 TDI V6 bidelis ar jauno dzineju (163 zs) un pilnu farsu aprikojuma Ar mazlietota auto garantiju un originaliem 142 000 km
Aktuals jautajums - ta ka auto aprikots ar lielo Navi Plus, un tam paredzeta ari TV funkcija, gribu sadu ekstru izmantot. Kur un kas to varetu veikt? Ir kadam pieredze par naudam?
P.S. Ieteiktu neapspriest manu izveli, jo esmu parliecinats V6 TDI tehnologiju fans, ar tiesam pozitivu pieredzi ar siem dzinejiem
ja ar to taustinju nekas nesanaak , brauc uz AR un nokunsulteejies , nopietni . Pastaav iespeeja ka taa fiicha ir 'noglushiita' . Mnam kakumaisam vinja bija/ir aktiiva , a chomam nea( a shim poo ) visaados veidos izbaxtijaamies -beztolks .
ta ka esmu pardevis savu Avensi (vienkarsi gandriz gads jau pagaja un apnika), tika iegadats 2003.gada AUDI A4 2,5 TDI V6
Mjā, no praktiski jaunas Toyota Avensis uz gandrīz 4 gadīgu Audi A4...
Vēl tikko biji tādā starā par savu Avensi, bet tagad jau pārdod! Kādam ir paveicies ar laba Avensis iegādi, jo tik ļoti mazlietotu Toyotu iegādāties ir diezgan nereāli.
protams rakstīja: 2003.gads un jau 142kkm.....mjā,tūlīt tak uz 150kkm lielā apkope.Kur ponts?!
siksnas maina ik peec 120 000 praksee parasti peec 90 000 taa kaa nekaada lielaa apkope nespiid!
Kādā tādā praksē?Kas,kāds serviss ir tomēr gudrāks par auto ražotāju?
zin shajaa gadiijumaa lieka piesardziiba nenaak par ljaunu!
Vari arī iedomāties ka iekš DE tādas lietas nepiekopj?Viņi pat neņem uz apkpopi ja neesi "piebraucis" attiecīgos km.Resp.ja gribi kādu tkst km ātrāk apkopties.
Navi Plus TV funkcijas aktivizesana
Biedrisi,
ta ka esmu pardevis savu Avensi (vienkarsi gandriz gads jau pagaja un apnika), tika iegadats 2003.gada AUDI A4 2,5 TDI V6 bidelis ar jauno dzineju (163 zs) un pilnu farsu aprikojuma
Ar mazlietota auto garantiju un originaliem 142 000 km
Aktuals jautajums - ta ka auto aprikots ar lielo Navi Plus, un tam paredzeta ari TV funkcija, gribu sadu ekstru izmantot. Kur un kas to varetu veikt? Ir kadam pieredze par naudam?
P.S. Ieteiktu neapspriest manu izveli, jo esmu parliecinats V6 TDI tehnologiju fans, ar tiesam pozitivu pieredzi ar siem dzinejiem