telepons-2 9 1 1 7 7 0 3 Ainaars
Bonusi-darbs siltaa garaazhaa ar visu instrumentu....
telepons-2 9 1 1 7 7 0 3 Ainaars
Ozz rakstīja:
izklausās pēc praidistu tusiņa
A var taču pastāvēt variants, ka ir iegādāts zagts Audi 80 B4 un ir viens šķērslis, lai to aizdzītu uz Krieviju - sīga! ![]()
audii vinjam pieder jau vairaakus gadus, un peedeejaa atdusas vieta buus tolmetaa...
dzeks pars ir mechanikjis, bet no sidzeneem nepetrii...
un taa miza vinjam taa ka vajadziiga, taapeec arii nav lustes kaut kaadaa servii vinju atstaat...
ta jau jams bija ar mieru, ka atnaak cilveeks, un vinja boksaa straadaa, a pac kaut ko citu straadaa....
tipa taa....
A džeks melnu muti norubijies.
Ozz rakstīja: Onaniimais, atnaac gan, mees Tev taadu tusu ar plakjeneem un acetileena svarku sariikosim!
tad JUUS varbuut arii to sigu sataisiet pa VISIEM??
shmurger rakstīja:
Ozz rakstīja: Onaniimais, atnaac gan, mees Tev taadu tusu ar plakjeneem un acetileena svarku sariikosim!
tad JUUS varbuut arii to sigu sataisiet pa VISIEM??
Šitais spēcīgs ![]()
deksters rakstīja: Bet nu riktiigi gejisks topika nosaukums...
![]()
![]()
Maarketings
Ja es uzrakstiitu, ka vajag signalizaaciju meistaru, tad neviens pat nelasiitu![]()
![]()
un topiks nogrimtu
P.N
Tev nav kaads "viirietis"paziistams![]()
AUDIS nav vinja, on toljko razmestil objavu
Vai to, kas Tev tur ir![]()
![]()
![]()
Ozz rakstīja:
deksters rakstīja: Bet nu riktiigi gejisks topika nosaukums...
Maarketings
Ja es uzrakstiitu, ka vajag signalizaaciju meistaru, tad neviens pat nelasiitu un topiks nogrimtu
Domu gājiens pareizais.
Tikai tagad, vot, ej un atkaujies no šitiem gejiem, kas salīduši topikā. Signalizāciju meistara tad te neviena.. ![]()
Ozz uzvani :Edviins-29223297 , puisis agraak Vagonielas Zjiguservii njeemaas ar signalkaam utt. tagad briivmaakslinieks , vismaz manaam miskasteem ar vinja liktaam sigjeneem un xfree gemoroju nau bijis
![]()
![]()
![]()
![]()
Ozz rakstīja: O, seņkaju verī močā!
ko tu dari taja urinaa ![]()
![]()
![]()
es kujeju no shitiem arstiem ![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23