kur Carinai ir ventilatoru drosinaataji?

jautaajiens ir par 95.g. Toyota Carina 2.0 radiatora ventilatoriem.

var kaads pastaastiit, kur shiem mekleejami droshinaataaji?

Man domaat ka zem Haubes, iisti jau gan vairs neatceros. Bet nu principaa manuaalii var atrast un arii uz drosheklju vaacinja bija raxtiic kas i kas.

WALA rakstīja: Man domaat ka zem Haubes, iisti jau gan vairs neatceros. Bet nu principaa manuaalii var atrast un arii uz drosheklju vaacinja bija raxtiic kas i kas.

Un ja preciizi tad mania Carina bija starp radiatoru un motoru mazliet vairaak taa kaa vadiitaaj pusee melna kastiite ar vaacinju ( tur gan ir ariii liela melna kaste gaisa filtram, bet taa jau pilniigi blakus lonzheronam un pie pasha spaarna.

Gnoms rakstīja: pēc iepakojuma liekas, ka zem haubes:

toyota.japancats.ru/...

še virziens no kura sākt:

toyota.japancats.ru/...

Gnoms kaa vienmeer uzdevumu augstumos

ir ir zem haubes un salonaa ar.

Gnoms, tencinu.

bildee kaa dabaa! tikai peec tiem uzraxtiem nivar izpiipeet, kursh tieshi ir FUSE cooling Fanam varbuut tie pashi 7 un 8 ...?

Vaavere rakstīja: ir ir zem haubes un salonaa ar.

Gnoms, tencinu.

bildee kaa dabaa! tikai peec tiem uzraxtiem nivar izpiipeet, kursh tieshi ir FUSE cooling Fanam varbuut tie pashi 7 un 8 ...?

NJu tak pannjem autinjam atver to drosheklju kasti, un apskaties iekshpusee uz vacinja kursh drosheklis ir kursh.

Ja veel neatradiisi kad braukshu pie faatera ( vinjam tika man vecais auto) tad varu kaut sabildeet, tik vot jaatceras.
WALA

tie vaacinji jau ir izpeetiiti krustu shkjeersu.

varbuut man nobildeet un te kaac gudraaks atpaziis tos apziimeejumus? (Vaavere plikshkjina ausu pushkjiishus)

Vaavere rakstīja: varbuut man nobildeet un te kaac gudraaks atpaziis tos apziimeejumus? (Vaavere plikshkjina ausu pushkjiishus)

Taa ari vari dariit.

atradaam vainu! ventilatori vnk nebija ieshtepseleeti kaads "meistars" bij aizmirsis iespraust atpakalj...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti