Laba reklāma! :D - Forums - iAuto

Laba reklāma! :D

joop Reģ.: 21.04.2006

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

joop rakstīja: Neviļus,lapojot visiem sen zināmo serveri ss.lv iekrita acīs šīs pareizrakstības pērles...kungi un dāmas,tā uzmanīgi izlasiet reklāmas tekstiņu...cik Jūsuprāt atzīme diktāāāāātā?

p.s.-cien.admin,es noteikti neko nereklamēju...es apbrīnoju cilvēku izglītības līmeni!

bixenon.lv/...

mekleeshana 'peec modeles' - bilatsuper.lv

0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja:

joop rakstīja: Neviļus,lapojot visiem sen zināmo serveri ss.lv iekrita acīs šīs pareizrakstības pērles...kungi un dāmas,tā uzmanīgi izlasiet reklāmas tekstiņu...cik Jūsuprāt atzīme diktāāāāātā?

p.s.-cien.admin,es noteikti neko nereklamēju...es apbrīnoju cilvēku izglītības līmeni!

bixenon.lv/...

mekleeshana 'peec modeles' - bilatsuper.lv

"Komplekts ietilpst sevī 4 riņķus, 2 blokus, instalāciju un uzstādīšanas instrukciju."

Harko Reģ.: 17.08.2004
0 0 Atbildēt

Nu šis jau ar labs:

www.intehs.lv/...

Interesanti ko tad taisa no \"kokām\".

Un kā lai atrod tās \"frēzēs\" kuras \"Ir uz noliktavas\", laikam uz jumta jāmeklē.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

tajaa pashaa bixenonaa: Plastīta starpeni valsts numuram teroristu iecieniitaa starpene

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

bixenon.lv/...

shtrunts par gramatiku, lielaaka shkrobe ir no taa ka visi shitie hrenonu lietotaaji (lasi - kapeiksipeeji) ar savaam zhilbinoshiaam suuuudda gaismaam apdraud manu u.c. sat.daliibn. droshiibu, kretiini taadi

0 0 Atbildēt

Harko rakstīja: Nu šis jau ar labs:

www.intehs.lv/...

Interesanti ko tad taisa no "kokām".

Un kā lai atrod tās "frēzēs" kuras "Ir uz noliktavas", laikam uz jumta jāmeklē.

Labs!!!

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Harko rakstīja: Nu šis jau ar labs:

www.intehs.lv/...

Interesanti ko tad taisa no "kokām".

Un kā lai atrod tās "frēzēs" kuras "Ir uz noliktavas", laikam uz jumta jāmeklē.

Laikam situācija mainījusies - vairs nav "uz noliktavas", bet frēzes sakāpuša uz jumta un sauc: "Esmu uz noliktavas"

Lasītākie raksti

Jaunie raksti