- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
EM rakstīja: kad teici ?
Iepriekšējā lapā. Domājams,ka tās ir tās pašas 'opeļa' dzinēja skrūves, ar ārējo zvaigzni. Skrūves galva ir kā zvaigzne,ja?
tad varam varbūt sarunāt un kādam honorāram jābūt?
EM rakstīja: jā ar ārējo zvaigzni ! sory neredzēju postu kad piedāvāji !
tad varam varbūt sarunāt un kādam honorāram jābūt?
Kur esi? Man tas komplekts ir Mārupē, pats netālu no Spices pašlaik. Honorārs tāds- nesalauzt un atvest atpakaļ, par ko būs ķīla. Atvedīsi atpakaļ veselu- nekāda honorāra nebūs.
EM rakstīja: varu mārupē būt pēc 30 - 40 min 25 autobusa galiņā 50 eiro ķīlā pietiks ?
Tas ir pat par daudz. No kurienes taisies braukt un uz kurieni pēc tam?
Piezvani man 29221124
EM rakstīja: kad būšu mārupē tad uzzvanīt ?
Nē, tūlīt. Vai uz 7450113
rīt rītu ar to sākšu !
jaceks rakstīja: kā es ar tevi varu sazināties?
Izej uz balkona un zkaļi bļauj, gan jau kāds atnesīs kloķeni. Bļauj naktī,tad tālāk var dzirdēt.
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
18
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
22
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
3
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
3
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1