Tātad vēlos tikt vaļā no 1995 gada A4 ar 1.6l dzinēju.Aprīkojums pašvaks-el.logi,spoguļi,lūka. Oriģinals mafons. Lietie diski nav.Latvijā jau trešo gadu.Pārsvarā braukā sieva, līdz ar to pa LV ceļiem nobraukti kādi 40tk. Tehniskā skate līdz oktobrim.
kaarteejo reizi pieraadaas, ka sievietei paraadi sarkanu auto un shii uzreiz jau i gatava pirkt btw, kas par megashaizeem, ka cennjiks ~1k eur zem tirgus cenas?
vēl joprojām aktuāli. ir aizvakar nomainīts sajūga disks+kurvis. tiem kas nenopirka paveicās180ls+darbs Bet ja nopietni, tad defekti vairs nekādi nav. un cena tā pati 3000eur.
tas tak patīkami. pircejs gaun jau DIKTI laimīgs. atceros kad pirmo golpu pirku-knapi lidz dus tiku
viktors1961 rakstīja: Pielej pilnu bāk Man tā sanāca 100-ku tirgojot, nepadomājis pielēju pilnu (80l !!!!) un otrā dienā ņēmējs klāt Nu neliesi tak nost, tā arī atdevu
Dzonijs_007 rakstīja: nee vislabaak buutu ja iestūķētu 1.9 teedeeiii
Iestūķētu un nepalīdzētu...Es savu 4golfu TDI tirgoju pa 5300eiram.....Pie visa tā ,ka skati septembrī pa nullēm izgāju. Nu nafig nevienam nevajag...Zvanīt zvana,bet palūrēt nav bijis NEVIENS.Galvenais ,ka pazvana un jauta vai vel ir un tad saka ka rīt viņš grib redzēt.Tipa nav problēmu,bet nakamajā dienā viņš pat nepiezvana..
Dzonijs_007 rakstīja: nee vislabaak buutu ja iestūķētu 1.9 teedeeiii
Iestūķētu un nepalīdzētu...Es savu 4golfu TDI tirgoju pa 5300eiram.....Pie visa tā ,ka skati septembrī pa nullēm izgāju. Nu nafig nevienam nevajag...Zvanīt zvana,bet palūrēt nav bijis NEVIENS.Galvenais ,ka pazvana un jauta vai vel ir un tad saka ka rīt viņš grib redzēt.Tipa nav problēmu,bet nakamajā dienā viņš pat nepiezvana..
Kādas fiģņas pēc,tad šie vispār zvana?????Sviests
jaa ir taada lieta rēķini ka no tiem kas piezvana atbrauks paskatīt ~ 1/2-1/3
Man līdzīgi bija ar Chrysler 300M veselu nedēlu katru dienu piezvanīja 1-2 cilvēki bet līdz skatīšanai neviens netika
Beigās viens tomēr apskatīja un arī uzreiz paņēma.
viktors1961 rakstīja: Pielej pilnu bāk Man tā sanāca 100-ku tirgojot, nepadomājis pielēju pilnu (80l !!!!) un otrā dienā ņēmējs klāt Nu neliesi tak nost, tā arī atdevu
man bija līdzīgi ar mazdu pielēju pilnu bāku lai pamērītu patēriņu a kā pielēju pēc stundas zvana pircējs gribot skatīt nu labi paskata un ņem arī, nu tā kā bāka maksāja 45LS tad paprasīju 40LVL par beņu tad kad bijām novienojušies par pirkumu.
Pārdod audi A4 1995g. 1.6l
Tātad vēlos tikt vaļā no 1995 gada A4 ar 1.6l dzinēju.Aprīkojums pašvaks-el.logi,spoguļi,lūka. Oriģinals mafons. Lietie diski nav.Latvijā jau trešo gadu.Pārsvarā braukā sieva, līdz ar to pa LV ceļiem nobraukti kādi 40tk. Tehniskā skate līdz oktobrim.
Nu un cena 3000eur +/-
Krāsa sarkana.
Signalizācija ir ok.
tel.28616080 mans, sievu netraucēt!
bildes varu pa e-pastu piegādāt.