- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
parasti tie, kas vaimanā par saprātīgām cenām, saprāta ir ļoti ļoti maz.
anonimikis rakstīja: vismaz pasaki cik tev saprāta?
A ja nu tas nav viņa saprāts?
Diez, manam auto arī tādi ir???
Diez, manam auto arī tādi ir???
JPtn rakstīja: Vajag visus 4 par saprātīgu cenu
ķinas mākslinieku izpildījumā ap 9Ls gabalā-eļļa,
a kaut kas jēdzīgs, teiksim Kayaba ar divgadu garantiju, patsmit latos iekļaujas, eļļā, bet gāze kaut kur ap 20 grozās...
ja gribi opsolūti precīzi, tad uzzvani man otrdien, ( telefoni ir manas galerijas otrajā bildē ) un tad visas cenas nosaukšu precīzi, un ja tās patiks, tad saņemsi visu ar bezmaksas piegādi!
![]()
GunchaSh rakstīja: Par cik tad Tev pirmajā bodē piedāvāja??? Un vispār kādus tad Tev vajag, gāziniekus vai parastos??? Tukumā var pa 18-20 Ls/gab. dabūt...
Es Tukumā Audim A6 gāzinieku pa 13,50 Ls nopirku ! ![]()
bem320 rakstīja:
GunchaSh rakstīja: Par cik tad Tev pirmajā bodē piedāvāja??? Un vispār kādus tad Tev vajag, gāziniekus vai parastos??? Tukumā var pa 18-20 Ls/gab. dabūt...
Es Tukumā Audim A6 gāzinieku pa 13,50 Ls nopirku !
un tie izjuka rokās jau līdz mašinai nesot...
![]()
bem320 rakstīja:
Tie bija lietoti???
![]()
pans_janeks rakstīja:
bem320 rakstīja:
Tie bija lietoti???
Viss bija OKI - jauni, un pus gadu jau ideāli strādā !!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Es pirms kaada laika A4 mainiiju abus aizmugureejos gaazes BOGE, liekas 45 Ls gabalaa. Un tad veel man servisaa teica, ka tie nu taaadi....nekas iipass, bet ganjau tureesot.
deksters rakstīja:
anonimikis rakstīja: vismaz pasaki cik tev saprāta?
A ja nu tas nav viņa saprāts?
skatos tu ahujenna gudrais te uzmeties...ja nav ko rakstīt tad nevirini savu šūplādi...
bem320 rakstīja:
pans_janeks rakstīja:
bem320 rakstīja:
Tie bija lietoti???
Viss bija OKI - jauni, un pus gadu jau ideāli strādā !!!!!
ja darbs pa leeto, ta var arii atljauties taadus eksperimentus izveikt ![]()
JPtn rakstīja: Vajag visus 4 par saprātīgu cenu
Paskaties "Plazas".
Te ir kaads, kas var par plazaam sakariigu atsauksmi iedot?
bem320 rakstīja:
Marchiks_ rakstīja: Tukuma tirgū no čigāniem reizēm var dabūt gandrīz jaunas detaļas par trešdaļu cenas. Laikam no zagtajiem auto.
raxti iesniegumu!
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
7
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13