mākslīgā āda - Forums - iAuto

mākslīgā āda

_JW_ Reģ.: 01.05.2007

wai var kāds aptuveni pateikt, cik maksā mākslīgā āda "Viniltekā". Ja kāds tiešām zin tad uzraxtiet? un vai Rīgā veel ir kāda līdzīga vieta kur var iegādāties mākslīgo ādu, un pa cik?

Labs Reģ.: 03.09.2005
0 0 Atbildēt

_JW_ rakstīja: wai var kāds aptuveni pateikt, cik maksā mākslīgā āda "Viniltekā". Ja kāds tiešām zin tad uzraxtiet? un vai Rīgā veel ir kāda līdzīga vieta kur var iegādāties mākslīgo ādu, un pa cik?

spēcīga gan viņiem tā mājaslapa ...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Vienkāršākā mākslīgā āda tur ir tīri pa lēto.

ja nemaldos tad ~ 1 Ls/m², ja ne pat par tekošo metru.

Nezkapēc liekas ka par tekošo metru.

Ir jau arī daudz kas dārgāks - piemēram īstā auto āda būs kādi ~25 Ls/m²

Viss atkarīgs no tā, ko gribi - mēbeļu dermantīnu vai auto dermantīnu, ādu krāsu/faktūru.

Aizbrauc tak uz to Ūdens ielas veici viņiem.

Izvēle, lai neteiktu vairāk - milzīga!

0 0 Atbildēt

aptuveni skaidrs, bet tāda daudz maz normāla auto mākslīgā āda cik varētu maksāt? un kaadaa veidā viņi tur tirgo, vai tie ir kaada noteikta platuma ruļļi kurus nogriež pēc nepieciešamā garuma vai kā savādāk. Gribētos zināt jo pats nevaru tik viegli tikt līdz Rīgai, jo nedzīvoju tik tuvu.

juriz Reģ.: 09.06.2001
0 0 Atbildēt

www.vinilteks.lv/...

rekur ir e-pasts un telefons, ko vēl vajag?

Reģ.: 13.08.2025
0 0 Atbildēt

juriz rakstīja: www.vinilteks.lv/...

rekur ir e-pasts un telefons, ko vēl vajag?

Viņam vajag, lai kāds sazvana, aizbrauc turp, uzzina visu un tad pastāsta.Jo pats tups.

Cik maksā baltmaize? Un kuru labāk pirkt?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Stāstam kā bērnd

ārzniekiem:

Ja jau mākslīgā āda - tātad tas ir tas pats kas audums - pārdodas ruļļos.

Audumu pārdod trekošajos metros.

Iespējams, ka 23 cm nepārdos, bet jebko virs metra ar dalījumu pa 50 cm pārdos gan.

Ko nozīmē daudz maz normāla mākslīgā āda?

Virsbūves apvilkšanai, beņķiem vai kāda panelīša apvilkšanai?

Jau rakstiju iepriekš - staipīgais (tātad apvilkšanai derīgs) dermantīns maksāja Ls 1.00 par tekošo metru (platums 1,4)

Bet ir citi materiāli, citi platumi, dažādas nepieciešamības... Piezvani viņiem, tikai neprasi viņiem kā apvilkt, šūt utt...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Stāstam kā bērnd

ārzniekiem:

Ja jau mākslīgā āda - tātad tas ir tas pats kas audums - pārdodas ruļļos.

Audumu pārdod trekošajos metros.

Iespējams, ka 23 cm nepārdos, bet jebko virs metra ar dalījumu pa 50 cm pārdos gan.

Ko nozīmē daudz maz normāla mākslīgā āda?

Virsbūves apvilkšanai, beņķiem vai kāda panelīša apvilkšanai?

Jau rakstiju iepriekš - staipīgais (tātad apvilkšanai derīgs) dermantīns maksāja Ls 1.00 par tekošo metru (platums 1,4)

Bet ir citi materiāli, citi platumi, dažādas nepieciešamības... Piezvani viņiem, tikai neprasi viņiem kā apvilkt, šūt utt...

wot no šī cilvēka es vismaz kaut ko konkrētu uzzināju, Es piemēram nedzīvoju pat ne 100 vai 150km attālumā no Rīgas tapēc aizskriet uz turieni nevaru. Un vispār es uzdevu jautājumu un nevienam nazi pie rīkles neliku lai atbild. Ta kā ja zinājāt tad uzraxtiet, ja nē gudrības lieki nevadājiet.(uz deksteru attiecas)

Un zvanīju uz to Vinilteku, autom. atbildētājs tikai atbildēja, i nekā. a mājas lapā tur vispār nekā gudra naw.

P.S. to palaidniex- paldies par inform.

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

wot no šī cilvēka es vismaz kaut ko konkrētu uzzināju, Es piemēram nedzīvoju pat ne 100 vai 150km attālumā no Rīgas tapēc aizskriet uz turieni nevaru. Un vispār es uzdevu jautājumu un nevienam nazi pie rīkles neliku lai atbild. Ta kā ja zinājāt tad uzraxtiet, ja nē gudrības lieki nevadājiet.(uz deksteru attiecas)

Un zvanīju uz to Vinilteku, autom. atbildētājs tikai atbildēja, i nekā. a mājas lapā tur vispār nekā gudra naw.

P.S. to palaidniex- paldies par inform.

Jedritvai kociņ - 1.maijā zvanīt par feikotu kožu-rožu Nu tu dajoš!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

ko tu gribi no lauķiem

viņiem vienīgais kalendārs ir no 1998. gada lauku avīzes. tas pats sen izbalējis saulē.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: ko tu gribi no lauķiem

viņiem vienīgais kalendārs ir no 1998. gada lauku avīzes. tas pats sen izbalējis saulē.

Varbūt aizsūtīt kādu jaunāku kalendāru, piemēram 05`/06` gada. Tomēr jaunāka informācijas kā nekā....

Ugriks Reģ.: 08.12.2006
0 0 Atbildēt

Protams, Jums Lielrīgas puikām liekas, ka viss, kas ir ārpus Rīgas ir lauki... Varbūt pabrauciet, paskatiesties dabu, citas pilsētas..

0 0 Atbildēt

_JW_ rakstīja: Ta kā ja zinājāt tad uzraxtiet, ja nē gudrības lieki nevadājiet.(uz deksteru attiecas)

Un zvanīju uz to Vinilteku, autom. atbildētājs tikai atbildēja, i nekā.

Jefiņ, neuzdod stulbus jautājumus, nebūs stulbas atbildes. Zvanīt svētdienās uz firmām un brīnīties, ka neatbild var tikai riktīgi čubriki. Mums ko, toč jābrauc, jāsameklē tev tā āda un jāaizved uz Zilupi?

0 0 Atbildēt

Yonas rakstīja: ... un rīdzenieki ir baigi lecīgie čaļi.

protams, jo nenopērk to ādu 15x8 cm gabalā un neaizved vai arī neapbraukā visus iespējamos tirgus un džekam nepastāsta visu priekšā..

0 0 Atbildēt

Jefiņ, neuzdod stulbus jautājumus, nebūs stulbas atbildes. Zvanīt svētdienās uz firmām un brīnīties, ka neatbild var tikai riktīgi čubriki. Mums ko, toč jābrauc, jāsameklē tev tā āda un jāaizved uz Zilupi?

ES Tev prasīju braukt uz Rīgu??? Prasīju??? Sēdi savā Bauskā un nesmirdi. Un no kurienes jūs visi rāvāt ka es tieši vakar zvanīju.

Turklāt, Zilupe nav ne tuvu tam kur es dzīvoju, bet tevi var apsveikt, nu tu zināsi jau 3 mūsu Latvijas pilsētas.

pinguin Reģ.: 13.11.2004
0 0 Atbildēt

es pirku tur staipīgo priekš podiumu apvilkšanas 5 Ls metrā... vecis rādīja vienu izturīgāku, kurš būtu piemērots auto benķiem, tas bija nedaudz dārgāks....

0 0 Atbildēt

Ugriks rakstīja:

Protams, Jums Lielrīgas puikām liekas, ka viss, kas ir ārpus Rīgas ir lauki...

VAI TAD NAV???

Lasītākie raksti

Jaunie raksti