- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
visi balso par savien kaimiņiem un/vai par valstīm, kas šķiet simpātiskas ... tur no dziesmu vērtēšanas ir maz kas palicis pāri ![]()
raimondsm rakstīja: Tas gan bija reuzltāts, ko?? Serbija, serdjučka un co pirmajās vietās. Kas notiek ar publikas gaumi? Kāpēc, piemēram , tādas labas melodijas un izpildījumi, kā, kaut vai Ungārijai nu un arī Latvijai, tika tik zemu novērtētas? Vairakuma gaume --?
Kaada gaume?
Lai arii kaadu suudu buutu Latvija aizsuutiijusi (shoreiz gan nebija tas sliktaakais variants
) Iirijas latvieshi tik un taa balsos. Un taa ir ne tikai ar Iirijas latvieshiem, bet arii serbiem, turkiem u.c., taa kaa teikt, ka vairaakuma gaumei ir noziime, ir diezgan dumji.
Otrkārt ir ļoooti svarīgs šovs... ja pa skatuvi staigā 10 cilvēki, grozās un dīdās, pat ja dziesma ir skaista, tas cilvēkiem nepaliek atmiņā un par to maz kas balso. Atceraties Naumovu? Viduvēja dziesmiņa + kolosāls priekšnesums = uzvara, somi pagājušo gadu ar uz šova paņēma... jo šāda stila mūzika nav īsti eirovīzijiska.
Gruzija patika, kaut kas jauns un nebijis.
Par muuseejiem arii neliels soks, bju domaajis, ka desmitniekaa buusim.
Par ukrainiem prieks, ka var paraadiit savu dumiibu viesai pasaulei, nu kur praats to kakiino Veru suutiit uz eiroviiziiju, man buutu kauns ja es taadaa dziivotu, tad jau labaak peedejaas vietas, nekaa transvestiitu aizsuuta uz skatuvi. Tagad rodas sajuuta, ka vinji visi atbalsta taadu dziives veidu un lielakaa valsts dalja meeginaas vijiem liidzinaaties. Nu pii kaut kaads.
Pie balsošanas gan bišku nāca smiekli - laikam Airopa nesaprata Veročku un viņas dziesmu, it sevišķi to kustību pašās beigās ar strauju gurnu kustību ![]()
![]()
![]()
![]()
joop rakstīja: p.s.-ierosinu pasākumu no Eirovīzijas pārdēvēt par Slāvvīziju
Njā, diemžēl tā arī ir! Vispār vajadzētu ļaut Eirovīzijā piedalīties tikai ES valstīm plus Norvēģijai, Šveicei. A šitie visi slāvi lai ālējās pa savu "jauno vilni" uc sviesta pasākumiem!
Ticami, ka balso par dziesmu - teiksim sloveenji iedod LV 6 punktus, deiz vai tur baalinji seenes lasa un siipolus fasee
Vairaakuma gaume nerullee!!!!
Jaliek limits - 2 zvani/iszinjas uz numuru ![]()
njaaa...... visi tadi gudrie.... tādas idējas..... nu prjam Napoleoni.... no 3 palātas....
vienīgo reizi kad Latvija uzvarēja - bija slavu meitene...
vispār to stulbo pasākumu neskatijos... noskatijos tikai uzvarētāja dziesmu un sapratu ka neskoatoties ;so murgu es pilnīgi neko nezaudēju
respektīvi - laik pa laikām peraidīstiem ir jauzvar.....
![]()
jaspers rakstīja: Es tik ilgi skatījos,jo Streips solīja ....
interesanti - a cik tev ir gadu?
![]()
Piektdienis rakstīja:
modena rakstīja:
njaaa...... visi tadi gudrie.... tādas idējas..... nu prjam Napoleoni.... no 3 palātas....
vienīgo reizi kad Latvija uzvarēja - bija slavu meitene...
vispār to stulbo pasākumu neskatijos... noskatijos tikai uzvarētāja dziesmu un sapratu ka neskoatoties ;so murgu es pilnīgi neko nezaudēju
ne jau Bonapartu zheel ...
bet gan tieshaam labas Ungaarietes dziesmas ...
kuru Tu taa arii neredzzeji
nu caur YouTube redzēju.... filmiņa interesanta... balss ne īpaši patīkams.... varbūt ka ieraksts nav no tiem labākajiem.... bet nu noteikti ta nav pop-mūzika.... bet utr vajag plašājām tautam domātus mēslus......
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23