- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
S70-T5 rakstīja: Varbūt kāds ir mēģinājis uzlikt savam Volvo KONI FSD (pašregulējošos) amartizatorus? Kādas atsauksmes...?!
Nav pārāk lēts prieks www.tirerack.com/...
,ja ņem vēl arī atsperes piemērotas(kas ļoti ieteicams,ja gribi labu efektu),tad savs pustūkstotis jānoliek(Ls).
S70-T5 rakstīja: Jā, nu tas prieks tiešām nav nekāds lētais. Bet, ja ir doma ilgāku laiku braukt ar autiņu, varbūt ir vērts pamēģināt?!
Nu, ja vari to atljauties, protams ir veerts, bet taa mashiina tik ilgi nekalpos, cik kalpos tie amortizatori.
S70-T5 rakstīja: Jā, nu tas prieks tiešām nav nekāds lētais. Bet, ja ir doma ilgāku laiku braukt ar autiņu, varbūt ir vērts pamēģināt?! Koni izplatītāji mācēja izstāstīt, ka vienam Audi dīzelim uzlikts tāds komplekts, bet sakarā ar smago motoru tā pašregulējošā sistēma īsti labi nenostrādā. Vēlējos uzzināt varbūt kāds Volvo benzīnspēkrata īpašnieks ir pamēģinājis šitādu upgreidu?!
Khm,kā tad tā -ja jau tam Audi uzlika amīšus,ņemot vērā to smago motoru(pēc kataloga vai citas metodes),tad jau visam bija jābūt OK-pretējā gadījumā dodiet citus vietā,kas pildīs funkciju!Man ir uzlikti visvienkāršākie-sarkanie Koni(visi 4) uz 200-tā dīzeļa,kalpo nu jau ceturto gadu(~150Kkm) bez problēmām,vienīgi varēja būt mazliet 'mīkstāki'(uzliku ar rūpnīcas regulējumu).
P.S.Ieliktajā linkā skaidri un gaiši uzrakstīts, ka izņemot autiņus ar pašlīmeņošanos.
mx_black rakstīja: a kas tur iisti ir ar tiem KONI? tjip reguleejama cietiiba vai kas?
Cik nopratu no lasītā, tad FSD ir 1std. vārsts kā normāliem amīšiem un 1 papildus - paralēlais vārsts. Normāli braucot strādā abi divi, bet ja notiek kas extremālāks(bedre, strauja sānsvere), tad tas paralēlais tiek aizsists(aizvērts) , kas nepieļauj ātru eļļas pārplūšanu uz otru pusi. Nu kautkā tā. FSD tirgojas tikai pa 4gb., atradu arī komplektus kopā ar atsperēm. Kāds ir noskaidrojis cik pie Leinodiem maksā komplekts?
S70-T5 rakstīja: Pie Leinodiem komplekts maksā ~ 400 Ls, var mēģināt ar viņiem sarunāt līdz 20% lielu atlaidi!
Es laikam palikšu pie pārbaudītām vērtībām un ņemšu Sportu pakaļai. Saki ar kuru tautieti jārunā par discountiem vai uz kādu labu vārdu var atsaukties. Pdod sms uz 26186190 vai rudice@inbox.lv
Rudais rakstīja: vispār Leinodos viens džeks no Sābu 'zonas' manīts, kopā Sābrallijā braucām. Vienu reizi tik vārdus pārmijis esmu, tā uzreiz piebraukt negribētos.
kad ta esi braucis??
bizenajs rakstīja:
Rudais rakstīja: vispār Leinodos viens džeks no Sābu 'zonas' manīts, kopā Sābrallijā braucām. Vienu reizi tik vārdus pārmijis esmu, tā uzreiz piebraukt negribētos.
kad ta esi braucis??
Toreiz, Ādažos, ar Uculi.
"Bizenāj" - jūsu labais vārds(SAAB Club) ir pazīstams it visur Latvijā!!!
"Bizenāj" - jūsu labais vārds(SAAB Club) ir pazīstams it visur Latvijā!!!
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
7