[Automobīlistu un Velosipēdistu attiecībās рideri ir abas puses...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Es braucot ar auto cienu velopēdistus, kas brauc korekti un prognozējami, pērējie ^%#%^&*(.
Pats arī bieži braukāju ar velo, bet ja ir iespēja braukt pa ietvi, uz ielas nelienu.
Pret gājējiem (arī suņiem un kaķiem) labi darbojas velo taurīte ![]()
es uz velo cienu autobrauceejus, un bez acu kontakta nemaz nelienu skjeersot masiinai celju, kaa arii izvairos no lielajaam magjistraaleem, izmantojot velocelinjus, parkus pat pagalmus.ir OK
Centrs-vecmiilgraavis 55 minuutes.par 10 minuuteem ilgaak kaa ar masiinu.![]()
P.N-
es gan izveelos cieto raami.....tie amartinji tomeer slaapee minienu, un ar pakaljeejo ami var pa riekstiem atrauties, leekaajot pa apmaleem![]()
![]()
![]()
Pagājušo vasaru velo lietoju ikdienā. No mājas līdz tālaika darbam 7 minūtes. Atpakaļ tik pat.
Ar kājām kādas 20-25.
Ar sabtrans ~40 (dēļ korķa uz Slāvu tilta).
Ozz rakstīja: es uz velo cienu autobrauceejus, un bez acu kontakta nemaz nelienu skjeersot masiinai celju, kaa arii izvairos no lielajaam magjistraaleem, izmantojot velocelinjus, parkus pat pagalmus.ir OK
Centrs-vecmiilgraavis 55 minuutes.par 10 minuuteem ilgaak kaa ar masiinu.
... un mēle kā rôzā šlipse pār plecu
!
es ričuku tikai uz paģirām(spēcīgām, kad promiles meibī ir) izmantoju, lai uz darbu tiktu![]()
Velo
visvairāk praideru ir starp gājējiem. ja gājejs velkas pa trotuāru, kur tev jābrauc, tad obligāti pa vidu. piestreipuļodams uz abām pusēm.