- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Rikardo rakstīja: Tur jau tā lieta ka Ventspilī nevar Opelam normālu diagnostiku uztaisīt.Vienīgā reālā vieta Kurzemē ir Saldus.Bet pats esmu Ventspilnieks.
Cik eszinu tad Ventspilī irgan viena vietakur ir spečuks,neesmu vietējais pet slava ir dzirdēta.
Rikardo rakstīja: Tur jau tā lieta ka Ventspilī nevar Opelam normālu diagnostiku uztaisīt.Vienīgā reālā vieta Kurzemē ir Saldus.Bet pats esmu Ventspilnieks.
Redz ku dabuju adresi,Ganību iela 95a,mob 29392352.Pectam istāsti kas bija par vainu.
BRAŠS...bļa... brašs vīrs esi.Ar lielo burtu.
Rikardo rakstīja: Curmis ja vari tad pasaki kas tad tavējam bija par vainu?Varbūt vari kaut kā palīdzēt ar info.?
tev jau pateica. vaina bija bmw dzinējs.
Rikardo rakstīja: Kur tad visi varenie iauto gudrie un varenie-parādiet savas zināšanas.Dekster iesaki kaut ko jēdzīgu-tu vismaz kaut ko saproti no auto lietām.Un visi pārējie protams arī.
Esi kaut ko sajaucis... Dexters saprot no BTRiem,bet ne jau no dizeldzinējiem... it ipaši Opel... tie viņam baigi nepatikot... ![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
1
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13