- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vai plastmasas saulespuķe pie stūres nāk jau stock izpildījumā? Kādām 90% redzētajām stāv tāda ![]()
Bija dikti apmierināta, izņemot ar degvielas patēriņu ziemā. Pēc viņas nostāstiem tas bijis ap 14-16 l/100 km. Tāpat ziemā mašīnas salonā esot bijis ļoti auksts (HVZ, moš konkrētajam Beetlam kaut kas nebija kārtībā). katrā ziņā no Juglas līdz centram ziemas rītos mašīnas salons tā arī nekad nepiesila.
Uggga rakstīja: Vispār mani arī interesē viens jautājums par šito agregātu.
Vai plastmasas saulespuķe pie stūres nāk jau stock izpildījumā? Kādām 90% redzētajām stāv tāda
Jā ![]()
Kaspersky rakstīja:
Uggga rakstīja: Vispār mani arī interesē viens jautājums par šito agregātu.
Vai plastmasas saulespuķe pie stūres nāk jau stock izpildījumā? Kādām 90% redzētajām stāv tāda
Jā
Mana kājminamā domāšana nebija iedomājusies apskatīties oficiālajā saitā
toč standarts ![]()
![]()
www.volkswagen.lv/... ![]()
Man par viņuir pilniģi diametrāli pretējas sajūtas
Braukšana - grabošs, ciets, skaļš, 2,0 neiet vispār , nestūrējas, nebremzējas, bet BRAUKT PATĪKAMI, JO VISU LAIKU SMAIDĪT GRIBAS
Remontēt - maz lūzt, nav dārgi, bet nekam klāt netiek, pamēģinie pieliet bremžu eļļu.
Jaunai meitenei, jaunu, labi nokomlektētu nopirktu.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
18
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23