- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Esmu ieslēdzis pilsētā city 2 kas itkaa atsleedz pilnībā x frekvenci bet tas neko nedod!
kas ar tiem pop mode, vg2 u.t.t.???
detektors ir whistler pro 73
Jau ieprieksh Paldies!
* X, K, Ka, and Super Wideband Ka Detection * 360° Protection against all types of Laser * Instant-On (Pulse) Detection * Detects POP Mode * Safety Alert® * Strobe Alert™ * VG-2 Undetectable * VG-2 Alert * Spectre I Undetectable * Spectre I Alert * Select Between Voice or Tone Alerts * Detailed Safety Alerts * Alpha/Numeric Dot Matrix Text Readout * Signal Strength Indicator * 8 Point Digital Compass * 3 Levels of City Mode plus Highway Mode * Audio Jack * Audio Only Mode * Visual Only Mode * Auto and Manual Muting * IntelliMute™ * 3 Level Dim Button * SmartPower™ Power Saver System * Stay Set Electronic Memory * EasySet™ Programming Menu * Volume Control
Tu man pastāsti tādu lietu - kādas ir būtiskākās atšķirības starp to cobru un rx65? Kāpēc cenu starpība 2x?
kaupo13 rakstīja: Vai kaads nevar palīdzēt ar uzstādījumiem detektoram, man besii uz katru raaciju un veikala durvīm detektors bljauj!
Esmu ieslēdzis pilsētā city 2 kas itkaa atsleedz pilnībā x frekvenci bet tas neko nedod!
Jau ieprieksh Paldies!
neko tur šitam nevar regulēt - uzliec City 2 modi un tajā jams ir "visnejūtīgākais" ...
un vispār - atdod mentiem ... kā es to izdarīju
lai padarītu vēl nejūtīgāku - iemet bardačokā - tik skaties, ka vispār jams strādā (kaut ko uztver)
Gnoms rakstīja:
Kaspersky rakstīja: Steel, ibio, nu beidzot tevi var rokā sadabūt.
Tu man pastāsti tādu lietu - kādas ir būtiskākās atšķirības starp to cobru un rx65? Kāpēc cenu starpība 2x?
nu ti fizdanul....
atbilde - dārgāk, tāpēc, ka počotna....
počotna ir iebūvējamais.....
![]()
subaru rakstīja:
kaupo13 rakstīja: Vai kaads nevar palīdzēt ar uzstādījumiem detektoram, man besii uz katru raaciju un veikala durvīm detektors bljauj!
Jau ieprieksh Paldies!
neko tur šitam nevar regulēt - uzliec City 2 modi un tajā jams ir "visnejūtīgākais" ...
lai padarītu vēl nejūtīgāku - iemet bardačokā - tik skaties, ka vispār jams strādā (kaut ko uztver)
iedevi lai vinji pasi neuzkjeras uz saveejiem?
modena rakstīja:
Gnoms rakstīja:
Kaspersky rakstīja: Steel, ibio, nu beidzot tevi var rokā sadabūt.
nu ti fizdanul....
atbilde - dārgāk, tāpēc, ka počotna....
počotna ir iebūvējamais.....
vienigais iebuvejamais kas ir ok ir RX75 un RX75+ bet nu visnh tapat ir par kartu vajaks kaa STI vai Passport 9500i
subaru rakstīja:
Jau ieprieksh Paldies!
a kas ir pop mode? tas jaasleedz iekshaa vai nee! un kaados gadiijumos?!
un citi režīmi!?
Sorry par stulbiem jautājumiem!
Gnoms rakstīja:
SteelRat rakstīja:...
ciris....
ko tad ruukjit
ar cirvi gribi ![]()
siikaakas diskusijas latviski par detektoriem un arii atsauksmes ir seit:
dazhiem detektoriem, kaa arii vel sim un tam cenas ir seit:
cluber rakstīja: Kāds ir saskāries ar šada tipa radardetektoru Whistler De-1793 (Asv)???? Varbūt varat kādus + vai - pastāstīt par šo verķi.
Interesanti, vai vēl kādam ir šāda pieredze?
DekstersFF rakstīja: Cik garu vadu drīkst likt radardetektoram?
līdz datubāzei, kur menti glabā radaru aktuālās stāvēšanas vietas
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
7
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13