- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Uggga rakstīja: Ir taču topiks par grāmatām....
Negribēju līst tajā topikā. Pārāk daudz sarežģītu vārdu un negatīvu vibrāciju.
Pie tam, neviens no mūsu polittehnologiem neatzīstas, ka būtu ko tādu redzējis. Bet par Vinniju gan tā kā ir dzirdēts..
Nospriedu izlasīt un šodien uzvilku oranžu kreklu... ![]()
Bet ja jau ķeras pie Vinnija un bitēm, tad iesaku sākt ar Maksu un Moricu un Pīlēnu Timu
tie kas tikuši galā ar divām iepriekš minētajām, tad var mēģināt Laupitājmeitu Ronju un pepiju garzeķi.. ![]()
Gnoms rakstīja:
recluse rakstīja: "Zaķīša pirtiņa" ātri un viegli lasāma. Par psiholiterāro efektu gan nemāku spriest
Piekrītu!
Kā arī tas ieaudzinātu patriotismu...
Un mācītu jaunatni pirtī iet ![]()
Hirsch rakstīja: Sarkangalvīti neiesaku lasīt, jo tā grāmata arī esot ar kaut kādām psiholoģiskām novirzēm, tie paši psihologi to izlobījuši
par vilku un 3 sivēntiņiem arī nevajadzētu lasīt - pedofīla rokasgrāmata esot ![]()
MEGADELFINO rakstīja: Runcis zābakos ir fetišistiem domāta literatūra.
Runcis iekš 'bitch boots'....
muļķiku par kaķi Leopoldu
Leopold vihodi podliy trus, gandrīz draudi, un man jau liekas, ka viss muļķiks ir tāda huligānisma ābece ![]()
turbopiile rakstīja: kaut kaadi peetnieki ir atklaajusi, ka personaazi Pūkā visi ir ar kaut kādām psihaloģiskām novirzēm..
tie kas tikuši galā ar divām iepriekš minētajām, tad var mēģināt Laupitājmeitu Ronju un pepiju garzeķi..
vo, es tieši gribēju ieminēties par Laupītājmeitu Ronju - tā manā skatījumā ir grāmatu grāmata! ja man būs meita kādreiz, 100% būs vārdā Ronja ![]()
kaut gan lasīju riktīgi sen, joprojām tās sajūtas palikušas atmiņā.
nākamais līmenis varetu būt žils verns un t. mains rīds.. ar kapteiņa bērniem, noslēpumu salu.. un rīda indiāņiem..
ja tomēr nevar pavilkt, tad kvalifikācijai vel var palasīt tomu sojeru un divus mazus mežonēnus..
Ideots rakstīja: Džeka Londona Baltais Ilknis- iesaku ! kasika!
kādreiz bērnībā izlasīju visus latviski tulkotos Dž. Londona darbus, arī tos, kas ulmaņlaika tulkoti.. tagad vēl gribas uz Aļasku un āfriku.. ![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23