- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Lomixx rakstīja: Iesaku iegriezties Autofavorītā, viņi ir oficiālie Castrol pārstāvji Latvijā. Tākā viņiem noteikti vajadzētu zināt pilnīgi visu par Castrol. Un no favorītiem iesku izvēlēties Graudu ielas, tur ir normāli zinoši un atsucīgi tipi
Bet ja nopirki pilnīgi jaunu tad nekas cits neatliks kā braukt pie dīlera un samaksāt kādus 50 ls par pārsimts gramiem smērvielas
)
So to par tam Longlife elljam vari salasit sheit --> www.iauto.lv/...
Pac es savam \'02 Pasatam ieleju Motul Longlife ellju (indeksu skat tai topika). Man domat, noperc pac kadu litru to Castrol ellju un pielej klat. Uz VW centru braukt tur toc Tev noplesis ne pa jokam...
Neviens cits nemāk eļļu pieliet tā, kā māk dīleris.
p.s. kas tas par jaunu pasātu, kuram jāpielej![]()
parasti jaunas mašīnas brauc no apkopes līdz apkopei.
![]()
nav uz max? vai ir zem min?
ja zem min, tad esi labi iepircies. meklē te viena usera topikus par labiem pasātiem tikko no vācijas
anonimikis rakstīja: nuhaj tev pieliet vajag?
nav uz max? vai ir zem min?
ja zem min, tad esi labi iepircies. meklē te viena usera topikus par labiem pasātiem tikko no vācijas
Kādu tikko no vācijas- rakstīts taču, ka jaunu.
ja elja butu 5w-40 man domaat neko i neestu....
diviem koleegjiem ir,abiem NEKO need. elja motoraa 10w-40.
blīves piebriest ?
Ksneps rakstīja: Lomixx - kāpēc domā, ka pie dīlera eļļas pieliešana maksā 50 ls? Mmm? Man pie dīlera eļļas pieliešana maksāja tikai pašu eļļas cenu, max kādi ~5 ls.
Nu tas tāpat prikola pēc,.
Man kad zafīra bija nullīte tad eļas un filtru maiņa maksāja ja nemaldos ap 80 ls pie dīlera, nu tad pieliešana varētu būt 20 ls ![]()
batka rakstīja: Jauniie WV dizeļi točna rij eļļu un diezgan
Pat vw lapā teikts, ka 1l uz 1000 ir normāli www.volkswagen.lv/... ![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2