- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
makars rakstīja: Pārdodu pilnīgi jaunas Falken riepas- 200ls komplekts. Izmērs 215/55 R16. Pārdodu, jo steidzīgi vajadzīga nauda. Pavasara cena 93ls gb.
Vasaras?
makars rakstīja: Pārdodu pilnīgi jaunas Falken riepas- 200ls komplekts. Izmērs 215/55 R16. Pārdodu, jo steidzīgi vajadzīga nauda. Pavasara cena 93ls gb.
Kas par riepam? Modelis?
Master_D rakstīja: ssl.delti.com/...
A ka tu zini, ka tas ir tas, ko tu skatijies? Varbut ka ssl.delti.com/...
Tad jau piedavajums pat paliek interesants
Bet vispar TG / AM - ka var piedavat RIEPAS... Labi, ka vel izmeru noradija, bet modelis... Tas laikam nav svarigi
[topig g****, avtor m****]
sezonu lietotas riepas par 50 latiem gabalā neviens prātīgs cilvēks netirgo.
bet šitā iemest sludekli un nelikties nezinis, nepārdos
Master_D rakstīja: no vasarenēm Falken piedāvā tikai 3 modeļus ar šādu izmēru. Cilvēks arī pats pateica, ka pavasarī pircis pa 93. Reti kurš pavasarī pērk ziemenes, lai pirms ziemas sezonas tās pārdotu
Pavasari ziemenes perk, ja ir briva nauda, jo "pavasara cena" ziemenem ir logiska lieta. Tiesi tadel es ari varetu apsvert iespeju sobrid iegadaties vasarenes, jo manejas sobrid ir izmetamas un skaidri zinu, ka pavasari vajadzes. Bet ja autors te neradas, tad tiesam laikam neko pardot negrib
Tās ir vasaras riepas, tieši tās kuras uzrādijāt.
T. 29360044
makars rakstīja: Sorry, šobrīd esmu Liepājā un skrūvēju autiņu.
Tās ir vasaras riepas, tieši tās kuras uzrādijāt.
T. 29360044
Ta cena ar papiriem vai bez? Ja nevaru norakstit PVN un UIN, tad veikala man sanak pirkt letak.
29360044
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
18
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13