- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
kamēr nebija ar domāju, ka priekš blondīnēm...bit ir ērti...
vmartini rakstīja: Viņiem tāda slikta īpašība - nepārtraukts pīī ir zem 40 cm, kas daudzviet parkojoties (spraucoties) starp mašīnām ir mega sprauga. Neiet runa par atstāšanu tik tuvu, bet parkošanās procesa laikā!
Tev katkadi neriktigi gadijusies... Man lidz ~5cm pielaiz
bet ja, kas tad man viens jauns komplekts ir uz paardošanu - biju nopircis, lai liktu savaa mashiinaa, bet mashiinu pārdevu un komplekts palika - tātad:
8 sensori (4 priekšai un 4 aizmugurei), LCD displejs. Var uzinstalēt jebkuram auto.
Cena: 55 Ls
28351502
Elbruss rakstīja: A kaa tos sensorus pasham piemonteet? Cik saprotu tad jaizurbj caurumi bamperii attiecigajaas vietaas un jasavelk vadi. Bet kaa panaakt, ka vinji iesledzas tikai atpakaljgaitaa? Kaut kaads vads uz atpakaljgaitas lampinju?
jā ...
p.s. - īstā diametra urbis ar nāk komplektā
labs, ir noderējis ![]()
anonimikis rakstīja: man ir viens sensors aizmugurē pa vidu.
labs, ir noderējis
![]()
anonimikis rakstīja: man ir viens sensors aizmugurē pa vidu.
labs, ir noderējis
Man ar tāds ir, vienmēr pie Maximas noder!!!
Gribēju pajautāt vai viņiem tas pīkstiena attālums ir regulējams? Savādāk man dažreiz aizmugures vidējais (bezotkaznijs) sensors dažreiz nostrādā agrāk par pīīīīī! ![]()
Tā kā pilnīgi akli uz viņiem paļauties nevajadzētu - tomēr jāskatās kur brauc.
Ronalds_ rakstīja: Jā - tikai tiem sensoriem ir trūkums - viņi nestrādā uz nelieliem objektiem piemēram stabiem, piekabes āķiem, akmeņiem utt...
Tā kā pilnīgi akli uz viņiem paļauties nevajadzētu - tomēr jāskatās kur brauc.
Laikam jau originalie ir labaki, neka pasu liktie par 50Ls - manejie pamana ari apmales, stabinus, piekabes akjus u.c. sikas lietas.
pasūtīju eBay\'ā - ar visu shipingu sanāca 38 naudiņas. Komplektā nāca arī borītis un manuālis. Uzstādīju nepilnas 1.5 h laikā.
Strādā OK, un arī stabus un pat garāku zāli atpazīst. Pagaidām sūdzēties nevaru.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
7