reflektori

kā atjaunot lampu raflektorus.esmu redzējis uzsmidzināmu #krāsu#,cik tas ir efektīgi?
Nekāda labuma no tā nebūs. Tur ir jābūt ideālai spoguļvirsmai, citādi neveidosies pareizs gaismas stars. Attiecīgi arī ceļu nepareizi(neefektīvi) izgaismos. Protams arī TA ar tādiem neiziesi Ļoti bieži jauniem Taivānā utml. ražotiem lukturiem, kuriem it kā ir spoguļvirsma, bet ne ideāla, gaismas stars nav pareizs. Ir pieredze
vari smidzinaat, kameer nelabi paliek, pilniiga uinja tas viss...
Vienreiz izmēģināju,pilnīgi garām.
Viens kolēgis reiz pirms apskates pamegināja- apskati izgāja, bet pēc mēneša tas reflektors palika matēts un tik un tā nācās meklēt jaunu.

lamass-2 rakstīja: kā atjaunot lampu raflektorus.esmu redzējis uzsmidzināmu #krāsu#,cik tas ir efektīgi?

Bijušajā aviācijas institūta teritorijā ir firmele,kur veic reflektoru atjaunošanu-kvalitāte pieņemama,adresi un nosaukumu neatceros.

UUSA rakstīja:

lamass-2 rakstīja: kā atjaunot lampu raflektorus.esmu redzējis uzsmidzināmu #krāsu#,cik tas ir efektīgi?

Bijušajā aviācijas institūta teritorijā ir firmele,kur veic reflektoru atjaunošanu-kvalitāte pieņemama,adresi un nosaukumu neatceros.

ja tas jaadara hvz kaadam antiikajam , tad varbuut ir to veerts...shirpotrebam buus leetaak un bez gemoroja nopirkt jaunu/lietotu...

toch pasaki kadam auto? - golfam jaunu toch nav verts

316i rakstīja:

UUSA rakstīja:

ja tas jaadara hvz kaadam antiikajam , tad varbuut ir to veerts...shirpotrebam buus leetaak un bez gemoroja nopirkt jaunu/lietotu...

Pirms pāris gadiem bija 12Ls/gab.-nav pārāk sālīti arī širpotrebam.

Diemžēl plastmasas lampu reflektorus mājas apstākļos kvalitatīvi atjaunot nevar.

Šis process notiek dziļā vakuuma kamerā (10-5 torr) ar metāla jonu plazmas uzputināšanu.

Ar magnetronu vai iztvaicēšanas metodi. Šos darbus kvalitatīvi veic www.hroms.lv komanda.

Esmu dzirdeejis, ka galaktiskaa jebanizaacija ar liidz reflektoriem))
gravicapu vajag vispirms uzlādēt ar leņķī polarizētiem beta kvantoriem.
Atjaunot var: www.angars.lv/...

Kanibaals rakstīja: Atjaunot var: www.angars.lv/...

vai ir o.k.?

ir doma audakam lukturus uzfrišināt

Lasītākie raksti

Jaunie raksti