- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
lamass-2 rakstīja: kā atjaunot lampu raflektorus.esmu redzējis uzsmidzināmu #krāsu#,cik tas ir efektīgi?
Bijušajā aviācijas institūta teritorijā ir firmele,kur veic reflektoru atjaunošanu-kvalitāte pieņemama,adresi un nosaukumu neatceros.
UUSA rakstīja:
lamass-2 rakstīja: kā atjaunot lampu raflektorus.esmu redzējis uzsmidzināmu #krāsu#,cik tas ir efektīgi?
Bijušajā aviācijas institūta teritorijā ir firmele,kur veic reflektoru atjaunošanu-kvalitāte pieņemama,adresi un nosaukumu neatceros.
ja tas jaadara hvz kaadam antiikajam , tad varbuut ir to veerts...shirpotrebam buus leetaak un bez gemoroja nopirkt jaunu/lietotu...
316i rakstīja:
UUSA rakstīja:
ja tas jaadara hvz kaadam antiikajam , tad varbuut ir to veerts...shirpotrebam buus leetaak un bez gemoroja nopirkt jaunu/lietotu...
Pirms pāris gadiem bija 12Ls/gab.-nav pārāk sālīti arī širpotrebam.
Šis process notiek dziļā vakuuma kamerā (10-5 torr) ar metāla jonu plazmas uzputināšanu.
Ar magnetronu vai iztvaicēšanas metodi. Šos darbus kvalitatīvi veic www.hroms.lv komanda.
Kanibaals rakstīja: Atjaunot var: www.angars.lv/...
vai ir o.k.?
ir doma audakam lukturus uzfrišināt ![]()
![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
14
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13