- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Uzsеādīšana."
Kas tā pa extru?
batka rakstīja: Nu tad iedomajies fan cik sudigs auto ir tava meriva.
Es teiktu citādi - Dacīte Lokanā ir tikpat laba kā mana Meriva, bet savukārt Meriva - tikpat laba, kā jebkurš masveida kompaktklases auto - Opel Astra, Ford-Focus, Toyota-Auris, Renault-Megane utt.
un meegane gan ir nedaudz lielaaka, nekaa tie motorratinji![]()
![]()
![]()
Zoo rakstīja: Es no taa fana kolikas un bruku dabuushu
un meegane gan ir nedaudz lielaaka, nekaa tie motorratinji
a vot i nē.... šie gandrīz vienādi - vienīgi Meriva ir augstāka.... un bāze tai garāka...
VWfans rakstīja:
batka rakstīja: Nu tad iedomajies fan cik sudigs auto ir tava meriva.
Es teiktu citādi - Dacīte Lokanā ir tikpat laba kā mana Meriva, bet savukārt Meriva - tikpat laba, kā jebkurš masveida kompaktklases auto - Opel Astra, Ford-Focus, Toyota-Auris, Renault-Megane utt.
Tās valsts autobūve ir atpalikusi, smagi un nelabojami. Visi korejieši jau tālu priekšā ar tehnolģijām, aprīkojumiem utt.
Pēe, atbalstu krievu žurnālu viedokli, ka vietējie izstrādājumi ir zem katras kritikas..
Magistrs rakstīja: Tikai krievi piedāvā autiņus par adekvātu cenu, kur kvalitāte atbilst cenai, ko nevar teikt par vāciešiem, frančiem u.t.t.
Tev dakters neteica,nu neēd dēls tās mušmires,prātiņš aptumšojas. Bet tu to regulāri turpini dariit,katru dienu.
Magistrs rakstīja: Tikai krievi piedāvā autiņus par adekvātu cenu, kur kvalitāte atbilst cenai, ko nevar teikt par vāciešiem, frančiem u.t.t.
Tu vispār zini,cik tad maksā tā kalina?Cena atšķiras no Logana par 600Ls(par sliktu Loganam).Esmu Loganu notestējis kārtīgi(ar 1.5dCi motoru)-iznāca salūzušā darba auto vietā nobraukt ar tādu 9000 km.Varu teikt,ka smuks tas nav ne iekšā ne ārpusē,bet cenai atbilst 100%.
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20