Tolmetu nepiedāvāt.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tolmetu nepiedāvāt.
mass rakstīja: Ko izdarīt ar uz mašīnas grīdas izlietu pienu?
Tolmetu nepiedāvāt.
Skatījies erotiskos žurnālus?? Ai ai....
T M / A G
Un izdevās tas bez stulbu jautājumu uzdošanas.
Interesanti,kā var izmazgāt glāzi,kurā piens bijis? ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja kāds nezināja - mašīnā izliets piens ahu_enna smird pēc laika.
Mazgāt? Mazgāt uz grīdas izlietu litru piena? Tur jau varētu nedēļu strādāt. Uzdevu jautājumu ar domu, ka ir "tautas metodes", ka samočī kautkādu ķīmiju, vai tml. whatever..
Pats lietojis gan neesmu...
nuhajs rakstīja: Esmu pats iztīrījis sēdekli ,kurā izlija krējums.
Un izdevās tas bez stulbu jautājumu uzdošanas.
Interesanti,kā var izmazgāt glāzi,kurā piens bijis?
Skatījies žurnāliņus? Un salīdzināt glāzi ar pie grīdas pielīmētu absorbējošu materiālu - jā nu davai! Lohs.
turbopiile rakstīja: piens sasūcas visās auduma detaļās un tur sakt skābt.. ar lupatiņām vai ķīmijām bezjēdzīgi.. ko dara speci - mērcē ar ķīmiju un tad spēcīgi izsūc. ja mājās ir tādas iespējas tad ok..
Skaidrs, putekļu sūcējs, ar kuru var sūkt šķidrumus varētu būt tieši laikā. Jāiet uz tuvējo moiku aprunāties.
vari pat nemeegjinaat ko tiiriit- sanaaks veel suudiigaak. Njem aara ja ir iespeeja to miikstumu un nomet garazhaa uz kaadu pusgadu lai izsmird. I to veel peec tam jutiiis... Divos autinjos man taa laime ir bijusi, nekas neliidz, lai kaadas kjiimijas lietotu.
shearer rakstīja: Man viens choms novaakoja calibru braucot no paakjiem un protams salona tika vesta 3litriga burka ar pienu. taa sapliisa un piens pa salonu. vinsh toreiz dabuuja nomainiit balto jumta apshifku, jo to nevareeja dabuut tiiru, bet paareejo ar kjimiskajiem lidzekljiem dabuuja aaraa. chakars baigais, benkjus janjem aaraa utt. es labak aizvestu uz kjimisko lai iztiira...
Es arī aizvestu uz ķīmisko, ja tikai būtu garantija, ka tas līdzēs. Ka nekā nav lēts prieks. Varbūt var sarunāt, ka tīra tikai to pleķi nevis visu salonu.
mass rakstīja:
shearer rakstīja: Man viens choms novaakoja calibru braucot no paakjiem un protams salona tika vesta 3litriga burka ar pienu. taa sapliisa un piens pa salonu. vinsh toreiz dabuuja nomainiit balto jumta apshifku, jo to nevareeja dabuut tiiru, bet paareejo ar kjimiskajiem lidzekljiem dabuuja aaraa. chakars baigais, benkjus janjem aaraa utt. es labak aizvestu uz kjimisko lai iztiira...
Es arī aizvestu uz ķīmisko, ja tikai būtu garantija, ka tas līdzēs. Ka nekā nav lēts prieks. Varbūt var sarunāt, ka tīra tikai to pleķi nevis visu salonu.
Ja gribi garantiju un nevēlies pats jaukt salonu, tīrīt ar labu ķīmiju, izžāvēt un likt kopā, tad atliek tikai pa dārgo pie Laura uz Mr.Cap.
Un vēl, personīga pieredze vēl ar LADA, ja jau sācis smakot, tad ir garantēts ka piens ticis aºi izolācijas materiālos zem grīgas seguma. Un tur visticamāk ka līdzēs vienīgi izolācijas materiālu nomaiņa.
Hmmmm, ar dzeramo sodu!
![]()
![]()
![]()
Petrov rakstīja: Gadījās ar reiz izliet pienu autiņā. Tiesa gan bagāžniekā uz mīkstā paklāja. Darīju ļoti vienkārši. Izņēmu to paklāju ārā iestiepu izstabā un 3 reizes pēc kārtas kārtīgi to tīrīju ar Vanish paklāju tīrītāju. Rezultāts - pusgadu nobraucu un no smakām ne jausmas, ja nu pats nepalaid smakas. Pusstundas darbs un ~2.50Ls Veiksmi darbā!
Diemžēl man tad būtu jāizņem viss grīdas segums aizmugurē, ko nezin vai var izdarīt viņu nesardriošt.
Zoo rakstīja: Nez kaa taas vecaas burkas laukos mazgaa
Hmmmm, ar dzeramo sodu!
Ja vien dzeramā soda nesadala pienu pa mendeļējeva pirmreizinājiem, tad neder.
Tie, kas salīdzina ar glāzēm un burkām, iedomājas kasti kura ir izlīmēta ar 1.5cm biezu tepiķa/siltum/skaņas izolācijas sendviču un kurā ir ieliets 1 litrs piena. Pilnai laimei kasti nevar ne sagāzt uz sāniem, ne apgriezt otrādi, un arī caurumi tajā nav izrūsējuši. Mazgāt var cik grib, bet tas viss tur paliek iekšā.
mass rakstīja:
Diemžēl man tad būtu jāizņem viss grīdas segums aizmugurē, ko nezin vai var izdarīt viņu nesardriošt.
Un kā tad viņš tavuprāt ir ielikts? Visu var izņemt, tikai vajag darīt nevis vaimanāt.
Dorisa rakstīja: pameklē arhīvā, pirms kāda gada bija topiks par līdzīgu tēmu. Tur viens kekss ieteica griezties apbedīšanas kantorī, viņiem esot spēcīgi dezodoranti.
bljac ![]()
![]()
![]()
speeciigi ![]()
![]()
![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23