![]()
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
![]()
Diez cik aatri jaabrauc,lai to visu atpelniitu!?
245.2. ierīcēm (antiradaru u.tml.), kas var uztvert braukšanas ātruma kontroles mērierīču raidītos signālus vai radīt
traucējumus šo mērierīču darbībai;
P.S. Tirgoju apzāģētu 12.kalibra 2-stobru bisi. Izsludināta meklēšanā. 100 LVL (steidzami)
Defekts ir tāds, ka viņam nestrādā neviena poga, līdz ar ko nevar viņu izslēgt, atslēgt liekās frekvences un tā tālāk. Ieslēdzas ieliekot baterijas, vai piespraužot vadu.
Principā tam vēl ir garantija, bet es viņu sūtīju no štatiem, tā kā slinkums iedziļināties veicamajās darbībās.
911 rakstīja: a tu neaprīko automobili, bet gan sevi ar tām ierīcēm un visi menti varēs iepūst
Vajag turēt mašīnā ar antiradaru aprīkotu foto statīvu vai ko tamlīdzīgu, kas nav transporta līdzeklis
Kaut vai rokassomiņu ![]()
curmis rakstīja: Es savam iegādāju pa 46ls, trīs jūtības režīmi, mazs un visādi citādi labs. Jau pirmajās ekspluatācijas dienās sevi atpelnīja un sāka nest peļņu Vienu dienu izbraucu ar sievas autiņu kurš nav aprīkots ar detektoru, un sapratu ka man jau pie 120 paliek bail braukt, rodas diskomforta sajūta, es ierosinātu Šlesera kungam uz Latvijas ceļiem tomēr atļaut tos lietot..
Drīz sapratīsi, ka no tā aparāta jēga maza ![]()
Kaspersky rakstīja: Es domāju to konkrēto "pa 46lati" nevis detektoru kā tādu.
...nez, manas vajadzības viņš apmierina, un es viņu dabūju pa lēto, tā viņš maksājot vismaz *2
ulza rakstīja: Braucu es kā pienākas un šādas muļķības nav vajadzīgas.
+1
ibio rakstīja:
ulza rakstīja: Braucu es kā pienākas un šādas muļķības nav vajadzīgas.
es braucu kā gribu, bet man ir čujs uz mentiem - jo kad izdomāju ka jābrauc kārtīgi ļoti bieži brauc menti pretim, tā ka arī neizjūtu vajadzību pēc detektora
Īstenībā, arī man... Bet radardetektors palīdz čuju apstiprināt
Kā teikt - zinātniski pierādīt ![]()
Vot šitais ir nopietni aprīkots auto...
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23