Pieļauju, ka cenas vēl par gramu var nosvārstīties, bet lieta tāda, ka kautkur cilvēkiem ir jādzīvo un cik tad ilgi var īrēt, dzīvot kopā ar vecākiem un cik no atlikušajiem ir gatavi maksāt dārgāk par \"jaunajiem\" projektiem, kurus tāpat ir cēluši cilvēki-celtnieki-pelnītāji ar visiem no tā izrietošajiem kasjakiem? Man paziņa nopirka \"jaunajā\" projektā, reāls pluss tai mājai ir tikai viens, ka tā izskatās pievilcīga no ārpuses. Kas liedz katram sabūvēt iekšu pēc savā vēlmēm jebkāda tipa mājā? Bet par \"jauno\" ir jāmaksā stipri lielāka cena un arī uzturēšanas izdevumi ir 2x lielāki, jo arī mājas uzturētājs, atšķirībā no kooperatīva vai nampārvaldes vēlas dzīvot zaļi. Jāmaksā par apsardzi, mistiski liela nauda par uzturēšanu, par auto novietošanu un katrreiz jāstāsta viesiem, ka \"jā pie manis sētā iebraukt nevar, lieciet auto, kur gribiet\". Protams ir vecas un nekoptas paneļu mājas, kur dzīvo attiecīgs kontingents, bet visādi citādi normāli koptai un siltinātai paneļu mājai nav ne vainas. 602 sērijai nekādus īpašus mīnusus neredzu - 2 istabas izolētas, 2 tualetes/vannasistabas, viena tusiņu istaba (dzīvojamā) un normāla izmēra virtuve ar paplašinātu durvju aili. Ja vēl dzīvojamo istabu savieno ar virtuvi, tad vispār nekāda vaina. Jaunie projekti ne vienmēr atrodas izdevīgās vietās, manis piedāvātais ir netālu no sab.transporta pieturām netālu no meža ar ezeriņu, blakus bodes, bērnudārzi un skolas, autostāvvietas pa free un nefree. Tā kā tā ir 2.māja no ielas, tad ielas trokšņus nedzird, pie tam dzīvoklis ir papildus siltuma un skaņas izolēts. Gaišs un galvenais mājīgs! Nepatīk, ka vienā pusē pretējā māja atrodas kādus 200m no logiem, bet toties jaunajām mājām šis attālums brīžiem nepārsniedz 100m!
Labi, ko es te reklamēšos un strīdēšos, katrs pērk to, ko vēlas un kādas ir katra iespējas un uzskati, es labprāt būtu dzīvojis šeit arī tālāk, bet sagribējās lielāku platību un prāta aptumsumā tāda arī tika iegādāta pavisam netālu no pašreizējās dislokācijas vietas. Tātad, ja ir vēlme, kontaktējiet: 29262352, skatieties bildes: ss.ss.lv/...
vai foto.inbox.lv/...
, zvaniet, runājam, kaulējamies
P.s.Bonusā jaunais īpašnieks var saņemt un nesaņemt mēbeles un daļu tehnikas bez maksas, bet varu to visu arī aizvākt, ja tas viss nav nepieciešams, būšu ļoti pretimnākošs
.