- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
VWfans rakstīja: Kaut kā nesapratu, kur īsti tas opītis Tev brauca...
Viņš turējās man aklajā zonā - brauca blakām manas mašīnas aizmugurei - tur kur neredz spoguļos
kameer tu brauc pa savu joslu, tikmeer poh....
Man ir prieks, ka akutors ir atklaajis sev aklo zonu![]()
![]()
![]()
uudza rakstīja:
Viņš turējās man aklajā zonā - brauca blakām manas mašīnas aizmugurei - tur kur neredz spoguļos
Ā, sapratu... Bet intensīvas satiksmes apstākļos tas ir neizbēgami - ar to jāsamierinās... Vari priecāties, ka tanī posmā nebija sastrēguma un varēji vispār braukt ar 70 vai 90 km/h...
Zoo rakstīja: un
kameer tu brauc pa savu joslu, tikmeer poh....
Man ir prieks, ka akutors ir atklaajis sev aklo zonu
Kad es to atklāju lai paliek manā ziņā...
experimenta pēc pamēģini kādu laiku paturēties fūrei aklajā zonā Tu tur atradīsies tieši tik ilgi kamēr fūra nesadomās nomainīt joslu. pēctam varēsi griezt saulītes kamēr iegāzīsies Daugavā kā E.Gulbis tikai ar visu savu dranduļetu...
VWfans rakstīja:
uudza rakstīja:
Ā, sapratu... Bet intensīvas satiksmes apstākļos tas ir neizbēgami - ar to jāsamierinās... Vari priecāties, ka tanī posmā nebija sastrēguma un varēji vispār braukt ar 70 vai 90 km/h...
ap 7:00 AM saliniekam var pārbraukt bez jebkādiem sastrēgumiem.. visi lido uz 100km/h
es , piemeeram, nemaz nezinu, kur smagajam ir aklaa zona...taapat kaa vairums šejieniešu...
taa ka
T.G/A.M
Aptiekā var nopirkt baldriānu tabletītes, iedzer pirms sēdies pie stūres.
Zoo rakstīja: Un es censos nebraukt visaadiem smagajiem blakus no izpuuteeja puses toksikomaans neesmu
izksaidrojums veciitim,ko shamais pie trubas tuseeja ![]()
uudza rakstīja: Pilnīgi tracina šitādi kadri
Tevi besī tāpēc, ka nejēdz galvu pagriezt. Proti tikai gāzes pedāli mīcīt un salona spogulī matu sakārtojumu pārbaudīt.
uupis rakstīja:
Tevi besī tāpēc, ka nejēdz galvu pagriezt. Proti tikai gāzes pedāli mīcīt un salona spogulī matu sakārtojumu pārbaudīt.
Ja es neredzetu ka tas opis tur ir toč būtu virsū uzskrējis....
runa ir par to, ka man palielinot vai samazinot ātrumu viņš darīja topašu un visu laiku tusēja pa aklo zonu....
uudza rakstīja:
uupis rakstīja:
Ja es neredzetu ka tas opis tur ir toč būtu virsū uzskrējis....
runa ir par to, ka man palielinot vai samazinot ātrumu viņš darīja topašu un visu laiku tusēja pa aklo zonu....
Viņš uzskatīja Tevi par sponsoru.
uudza rakstīja: runa ir par to, ka man palielinot vai samazinot ātrumu viņš darīja topašu un visu laiku tusēja pa aklo zonu....
A kas tev par nemotoru? Varbūt vienkārša sakritība?
Lai gan kaitnieku uz ceļiem pietiek - čakarē apdzīšanu, nobloķē krustojumus un gājēju pārejas... utt. utjp.
Kāds prieks šitā d|r$ties?
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
12
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13