Kāds var ieteikt labas atjaunotās riepas pa demokrātiskām cenām? kantori kas tirgo?
Vai mazlietotas līdz 130Ls ?
Kāds var ieteikt labas atjaunotās riepas pa demokrātiskām cenām? kantori kas tirgo?
Vai mazlietotas līdz 130Ls ?
anonimikis rakstīja: universālās visizmēru ?
Tpu pareizi ...
195/65/R15
Laikam, ka Juva šitās tirgoja
Ja negribi lietotas, pērc jaunas nebrandu
Pa 40Ls/gabalā var bez problēmām atrast...
Piemēram Tigar Winter A 195/65 R15 91T M+S 43. 90Ls -22%=34. 25Ls ss.ss.lv/... ![]()
Varbūt kādam priekš piekabes vai uguns iekurināšanai noder ![]()
Graberis rakstīja: Var par paldies atdot 4 gab 195/65/R15. Vecums ~7 gadi, brauktas 4 ziemas, protektors - nav dilis ne par matu.
Varbūt kādam priekš piekabes vai uguns iekurināšanai noder
Ieliec ss, tikai vecumu nesaki
aizies uz urrrā! ![]()
![]()
![]()
Graberis rakstīja: Var par paldies atdot 4 gab 195/65/R15. Vecums ~7 gadi, brauktas 4 ziemas, protektors - nav dilis ne par matu.
Varbūt kādam priekš piekabes vai uguns iekurināšanai noder
Aha tas taisnība ... tikko viens man paprasīja 150ls par "kā jaunas" paprasiju cik vecas nu kadi 5 gadi ![]()
Bzzz rakstīja: Ikauņu "Master", kas strādā pēc Nokian tehnoloģijām (protektors, gumijas sastāvs utt). Ir bijušas lietošanā un bija ok.
www.riepuserviss.lv/...
Hmmmm man atkal stāsta ka metot viņas ...nezinu ko darīt...
richi rakstīja:
Bzzz rakstīja: Ikauņu "Master", kas strādā pēc Nokian tehnoloģijām (protektors, gumijas sastāvs utt). Ir bijušas lietošanā un bija ok.
www.riepuserviss.lv/...
Hmmmm man atkal stāsta ka metot viņas ...nezinu ko darīt...
Aizbrauc lai uzmontē,paskaties.
Vēl kas, Favorītā bija labas cenas Debica riepām, man tādas ir 3 mašīnām, labas riepas, nav atjaunotās, bij kādi 35 par riepu. Rekomendēju.
Debicai kaut kā nav uzticība, zinot, ka no polijas nāk.
smart235 rakstīja:
Un? Es saku,braucu jau 3. gadu ar tādām un 3 mašīnām ir. Tās ir kaut kāda Good Year vai Dunlop meitas firma. Kāda šķirba,kur ražo?
Baisulis rakstīja:
smart235 rakstīja:
Un? Es saku,braucu jau 3. gadu ar tādām un 3 mašīnām ir. Tās ir kaut kāda Good Year vai Dunlop meitas firma. Kāda šķirba,kur ražo?
nu, varbūt kaut kā tev paveicies. Vnk, teiksim, cigaretes... var kaut vai uz visām kantēm raxtīt, ka under authority utt., vai tā pati Tschibo kafija, ko poļos fasē. Ja salīdzina polijas ražojumu ar r-eiropā nopērkamo, starpība jūtama uzreiz. Nezinu, man liekas, ka poļu attieksme pret darbu ir stipri līdzīga tai, kā mums bija sovjetu laikā - kaut ko drusku nofenderēt, kaut ko drusku uzracionalizēt un tā. Jo tās mātesfirmas nemaz tik sirsnīgi nekontrolē, kas nāk laukā no filiālēm. Tāpēc es par tām riepām līdzīgi domāju; atnāk 1dien zdeneks pohās uz darbu, drusku nepieregulē aparātu, vai vīkends sākas 5dien no rīta jau...
Baisulis rakstīja: Tās ir kaut kāda Good Year vai Dunlop meitas firma. Kāda šķirba,kur ražo?
Laikam Dūņlops.
Es arī tādas lietoju, un Ādiņu trasi izbraucu vēsi bez saslīdēšanas.
Ar šļuru ar teicami tika galā... Jāsagaida kārtīga ziema, bet pagaidām esmu apmierināts...
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
22
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
1
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
10