- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
....Bauskā labo bamperus apm. no 50 - 100 Ls
Sanāca pagājušo sestdien agri no rīta notriekt stirnu. Auto- RAV4
Bojāts prikešējais Bampers, miglinieks, "podkrilniks"
Ja par miglenieku un "podkrilniku" jautājumu nav- ir japērk jauni- tad par Bampera reanimāciju jautājums ir aktuāls.
Bamperis ir principā ielauzts2 vietās ir izlauzts robs kādi 20X30cm. Izlauztais gabals ir pie manis. Salipināt bamperi nevajadzētu būt problēmām -plīsumi nav roboti, visas bampera detaļas ir.
Kurš Rīgas/Ogres autoservis ir specializējies uz šādiem darbiem. Biju aizbraucis uz Bamperu servisu Tallinas 39.
Ir citas praksē pārbaudītas darbnīcas jeb labāk palikt pie šiem pašiem džekiem?
P.S. Lielākais joks bija kad iebraucu savā pāķu ciemā (Aizkrauklē) pie tipa labākajiem vietējiem meistariem. Iznāk tāds nošņurcis pohmelains džekiņs- paņem izlausto gabalu, paskatās, nosplaujas un saka: "Es tev par 10 ls varu salīmēt. Tev tik pašam krāsa baloniņā jānopērk buvmaterialu bode, kādi 2 lvl ne vairak"
Kaut ko tādu pirmo reizi dzirdeju.
Ne spektelesana, ne gruntesana, ne vecas krasa nonemsana- neka. Piekraso ar Maximas krasas baloninu un "Laid dziive"
Iepriekš neticeju kad tādi cilveki eksiste + turklat strada autoservisos--> izradas kad tomēr ir. Nav brinums kad www.tuning.lv un www.teia.lv noteikti vārās aiz peļnas.
Es pats te tagad eksperimentēju ar SIA RLM - tiesa gan jaunu bumperu izveidē. Mazliet gan veči ar laikiem mani ir piečakarējuši ( attiecībā pret sākumā solītajiem !!!) bet citādi izskatās ka lietas kvalitatīvi taisa.
Sandiz rakstīja: iesakiet līmi bamperam, pats salīmēšu (audi c4)
200W lodāmurs, tāda paša plastmasas materiāla piedeva un metāla sietiņš ko ielikt iekšpusē.
anonimikis rakstīja: Dihloretāns. nopirkt var Enola
jaunākiem modeļiem pat nedomā līst klāt ar dihloretānu... var iznākt kā putuplastu ar atklātu liesmu līmēt...
čoms vienkārši ar to nodarbojas, ebajā pērk katram plastmasas paveidam (salīdzinoši dārgi) savus stiebriņus un līmē...
Sandiz rakstīja: iesakiet līmi bamperam, pats salīmēšu (audi c4)
Divkomponentu epoksīda līme un stiklšķiedras audums. Var ne tikai salīmēt, bet arī ielāpus likt virsū.
Conqueror rakstīja: Pirmajā vietā ir personiskā drošība. Ja bamperis ir bojāts, tātad tas savu uzdevumu ir veicis un otreiz vairs nav izmantojams. Jāliek jauns un viss. Kaut kāda tur lāpīšanās ir tikai izskatam, savu galveno uzdevumu slāpēt vai pasargāt braucēju no nākamā trieciena- neveiks.
Ja autiņš ir iz pagajušās dekādes vai vel vecāks.. auto vērtība mērama varbūt pāris tūkstošos, tad 'jaunu' oriģinalu bamperi kurš arī pildīs vajadzīgās funkcijas, kabināt virsū nebūs prāta darbs jo bamperu cenā varēs nopirkt tādus 2 autiņus. Un kasko šādai auto grupai, uz kā reiķina varētu arī oriģ. uzlikt, ir tikpat reti, cik es loterijā vinnēju... Tapēc parasti viss tiek no savas kabatas lipināts. Savukārt kādu ķīnieti vai 'vietējo lejumu' pa padsmit eur, arī ir tīri estētiskumam un no ražotāju noteiktās drošību funkciju pildīšanas tur tālu. ;) Tā kā jā... es pat teiktu ka 90% 10+ gadīgiem autiņiem uz ceļa, bamperi karājas estētiskumam nevis drošības nolūkos jo tie ir 5 reiz lāpīti un špaktelēti vai ''pa šiko'' nopirkta jauna kopija un uzkarināta. ;)
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13