- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
rudens68 rakstīja:
smart235 rakstīja:
rudens68 rakstīja: Pie reizes,
kā ar UK uzliktiem stāvēšanas sodu atmaksu (NEatmaksu )
esmu dzirdējis, ka notiekot īsta vajāšana dēļ nemaxātajiem sodiem- sūta rēķinus, skaita mežonīgus procentus, iekļauj blacklistē īpašnieku. Vārdu sakot, pa nopietno...
tiko sazvanijos ar vienu London-latvieti ,viņš atminējās gadījumu ar savu darba biedru iekš UK kurš nometis uz ielas no LV atvestu auto , bijusi vēstule uz csdd tad tie uz mājām atrakstījuši, pusis nekādas finansiālas sekas nejūtot un joprojām strādā UK un apciemo dzimteni
tas varbūt bij pirms gada...
tagad tā neesot, tagad - kirdik.Mans stāsts gan no fāterlandes piedzīvojumiem nācis, šie pa taisno mūsu policijā noskaidrojuši īpašnieku un adresi un pa taisno arī sūta rēķinus, arvien draudīgākus.
Starpcitu servisa izmaksas, vismaz tur kur es taisīju savu drapaku nemaz tik ļoti lielākas, kā LV nebija
rudens68 rakstīja:
smart235 rakstīja:
rudens68 rakstīja: Pie reizes,
kā ar UK uzliktiem stāvēšanas sodu atmaksu (NEatmaksu )
esmu dzirdējis, ka notiekot īsta vajāšana dēļ nemaxātajiem sodiem- sūta rēķinus, skaita mežonīgus procentus, iekļauj blacklistē īpašnieku. Vārdu sakot, pa nopietno...
tiko sazvanijos ar vienu London-latvieti ,viņš atminējās gadījumu ar savu darba biedru iekš UK kurš nometis uz ielas no LV atvestu auto , bijusi vēstule uz csdd tad tie uz mājām atrakstījuši, pusis nekādas finansiālas sekas nejūtot un joprojām strādā UK un apciemo dzimteni
Ar to jau mēs slaveni-ignorēt to valstu likumus,kur atrodamies. Un tad nav ko brīnīties,ka briti atbrauc te un tā uzvedas. Ja reiz tur atrodies,tad lūdzu esi sers un dari kā pieklājas. Tagad te visi plātas,kurš vairāk ko un kur piečakarējis un k'du ''nikolaju'' uzlicis. Baigi varonīgi,zinies.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2