PN
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
PN
Izkod bebrim ....
ps viss ir b/u no braļukas LT :shura:
Šībernieks varēs savus Cimmermaņus braukt uz servisu mainīt ... ![]()
protams ka ar pa kluso nesamaina uz leišu b/u cimmermaņiem :kasp: :hihi
Kas i - visiem sāābistiem sāābi ripo un nevienam nekko nevajaga ... ????
wvfans rakstīja: Viss tika pirkts iekš E&S ...
...
ja es kautko nopērku iekš mūsamotors, tad tas viss ir sapakots vienādi noformētās kastītēs un virsū stāv uzraksts, ķipa "renault ģēniju parts"
a te izskatās, ka ēēuness šito pirms tam ir piercis pie Sviestca ![]()
![]()
![]()
wvfans....E&S NEKAD nav tirgojis KEMI detaljas!!! Mosh pa dzeeumam ieraudziiji SAAB izkaartni, bet ieraavi iekshaa kaadus 100m aatraak?
Un cenas shim aftermarket ir neadekvaati augstas! KEMI vairumcenas ir zemaakas!
Un - ja reiz optom gribi tikt valjaa, tad izdali cenas ar 3 un pazvani Sviestam.... un pat tad shameejs nebuus sajuusmaa
![]()
Ta man tak po - ne manas daļas ne manas cenas - vnk vienu lūzni te neuzsspēju daskrūvēt saimnieks pārdeva - detaļas palika - pa kuriem pakšiem viņš viņas sapircis - nezinu - labi ... JAUNA CENA - atlaide 30% visām cenām .... ![]()
![]()
![]()
wvfans rakstīja: Tā - cirks aizbrauca(saab 9-5 99" 2.3t automāts) - klauni(detaļas) palika ... Viss tika pirkts iekš E&S ...
Ta man tak po - ne manas daļas ne manas cenas - vnk vienu lūzni te neuzsspēju daskrūvēt saimnieks pārdeva - detaļas palika - pa kuriem pakšiem viņš viņas sapircis - nezinu - labi ... JAUNA CENA - atlaide 30% visām cenām ....
Latvji, brauciet kosmosā! Projektā Pirmie Latvijas 100 km kosmosā šodien palaista izmēģinājuma raķete
Kafija, pirts un auksta duša? Narkoloģe komentē populārākos mītus par atskurbšanu pirms sēšanās pie stūres
4
Neskatoties uz policijas brīdinājumiem par pārbaudēm, Līgo dienā liels skaits aizturētu dzērājšoferu
2
Kafija, pirts un auksta duša? Narkoloģe komentē populārākos mītus par atskurbšanu pirms sēšanās pie stūres
4