Paldies par izversto atbildi.
Sapratu, ka juus domaajat ka vajag A1/B1, bet vai tad liidz ar to man degvielas pateerinjksh nepalielinaasies?
======================
A1 ir taa sauktaas "Energy Conserving" klases ellas, kuras veicina degvielas pateerinja samazinaashanu. Arii dalja A3 klases ellu taapat veicina degvielas ekonomiju. B1 - B klase attiecas uz vieglajiem diizeljiem, principaa tevi vajadzeetu interesee tikai, vai ir A1 - xx (gadaskaitlis).
Man lietotaaja pamaciibaa raxtiits (galvenokārt reklāma):
"Ieteicamā eļļa
[i]Eiropas modeļiem[/i]
Eļļā i galvenā dzinēja darbības un ilgmužības nodrošīnātāja. Vienmēr izmantojiet augstas kvalitātes eļļu ar tīrošām īpašībām. ļoti ieteicams automašīnai visu tā kalpošanas laiku izmantot oriģinālo "Honda" motoreļļū (jā jā smiekli nāk), |ACEA A1/B1" vai "ACEA A3/B3".
Vienmēr izmantojiet oriģīnālo "Honda" motoreļļu vai degvielu ekonomējošo eļļu, uz kuras iepakojum arakstīts "ACEA A1/B41" vai "ACEA A3/B3". Šī eļļa ir radīta, lai samazinātu dzinēja degvielas patēriņu."
-------------------------
Par A1 un B1 es jau teicu - tevi vajag intereseet vieniigi A1-xx. tam muusu ENERGY vispaar bija tikai benziina kategorija saakumaa (ACEA A1) veelaak naaca klaat diizeljkategorija B1
Un par to TEXACO eļļu, man jau vienalga nevajag to eļļu pirkt Lilepājā, jo man nav eļļas filtrs :/ sanāk, kā tik un tā eļļu pirkšu tur, kur to mainīšu
--------------------------
HVZ, nu var tachu painceeties par filtru tai pashaa Grobinjas "Kings", vai "SD Autocentrs", vai HONDA diilera Liepaajaa nav?