- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
tukš un kluss viss, vismaz uz Esti aiz Ainažiem....
vmaxer rakstīja: vai tagad sakaraa ar bardjūru nonemshanu uz LV/EE un LV/LT robezham ir kautkaa iipashi jaapiesakaas, ja ved kabataa kaudzi kaaposta?
Obligāti! Zvani man, un nodod precīzu info par to, kad brauksi, ar kādu auto, un obligāti norādi cik vedīsi naudas! Talāk djelo tehniki ![]()
msh rakstīja: Labi deksi. Es rītdien šķērsošu latvijas un lietuvas robežu rucavas robežkontroles punktā, man kabatā būs piecdesmit štukas eiru un es braukšu ar tanku. Kādu prettanku tehniku tu izmantosi?
Vel reiz nosauksi mani par deksi, es Tevi izmantošu ka prettanku tehniku.. zemtanku ![]()
phenom rakstīja:
msh rakstīja: Labi deksi. Es rītdien šķērsošu latvijas un lietuvas robežu rucavas robežkontroles punktā, man kabatā būs piecdesmit štukas eiru un es braukšu ar tanku. Kādu prettanku tehniku tu izmantosi?
Vel reiz nosauksi mani par deksi, es Tevi izmantošu ka prettanku tehniku.. zemtanku
vai "deksītis" skanētu labāk ?
![]()
DeaDMoroZZZ rakstīja:
phenom rakstīja:
Vel reiz nosauksi mani par deksi, es Tevi izmantošu ka prettanku tehniku.. zemtanku
vai "deksītis" skanētu labāk ?
Tiešām, skan ļoti mīļi
bet man ar to personu nav pilnīgi nekāda sakara. msh vnk nodzēra savas pēdējas brilles un atkal nevar mūs atšķirt ![]()
msh rakstīja: Man briļļu nav un šaubos, vai to iegādāšanās ko uzlabotu Būs jāmēģina atcerēties, ka deksis nav suns
Jā, Tev taisnība.. neko neuzlabos...
Gorbatogo mogila ispravit ![]()
SteelRat rakstīja: cik tas ir baigaa kaudze
500 Euro!
Pats entas reizes ar masinu esmu braucis un neviens nav piekasijies
Un lidojis ari esmu ar milzu naudu, bet neviens ari nepaprasija kas man ir jakas kabataa
phenom rakstīja:
vmaxer rakstīja: vai tagad sakaraa ar bardjūru nonemshanu uz LV/EE un LV/LT robezham ir kautkaa iipashi jaapiesakaas, ja ved kabataa kaudzi kaaposta?
Obligāti! Zvani man, un nodod precīzu info par to, kad brauksi, ar kādu auto, un obligāti norādi cik vedīsi naudas! Talāk djelo tehniki
Vajadzēja jau, nu, precizēt, ka kopš 01.02.2008 ir jāziņo arī iAuto forumā!
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
11
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13