Labs, maita Šamajam dizains pat patīkamāks par jauno.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Labs, maita Šamajam dizains pat patīkamāks par jauno.
jugasvilli rakstīja: Pirms gada man piedāvāja tādu par 11 000 EUR. Tiesa gan, 2003. gada, toties ar beņķu apsildi un 17" diskiem, pie tam, Latvijā jaunu pirktu ar apkopēm pie dīlera. Bez tam, te jau bildēs var redzēt, ka bliezts. Priekša šķība.
konkreeti blieztss , vis nummurs mells pret azvalu notriic
TDIOTS rakstīja:
jugasvilli rakstīja: Pirms gada man piedāvāja tādu par 11 000 EUR. Tiesa gan, 2003. gada, toties ar beņķu apsildi un 17" diskiem, pie tam, Latvijā jaunu pirktu ar apkopēm pie dīlera. Bez tam, te jau bildēs var redzēt, ka bliezts. Priekša šķība.
tad jau pēc kārtējā tramplīna būs bijis kārtīgi uz purna
bet to jau var saprast - huļi ti hočes, 150 ZS !
un 6-pakāpju rausteklis
DeaDMoroZZZ rakstīja:
TDIOTS rakstīja:
bet to jau var saprast - huļi ti hočes, 150 ZS ! un 6-pakāpju rausteklis
aga 6pakaapju trachilka ar 'ku ļi gribish' 150zs ir nopietna shtelle un muusu trampeliiniskajiem haiwejiem - 'knaabis' un nummurshilte 'po zjinji' noberzc pret azfaltu
TDIOTS rakstīja:
DeaDMoroZZZ rakstīja:
TDIOTS rakstīja:
bet to jau var saprast - huļi ti hočes, 150 ZS ! un 6-pakāpju rausteklis
aga 6pakaapju trachilka ar 'ku ļi gribish' 150zs ir nopietna shtelle un muusu trampeliiniskajiem haiwejiem - 'knaabis' un nummurshilte 'po zjinji' noberzc pret azfaltu
a varbūt būs pastrādājuši numuru zagļi ? Tā jau tagad Latvijā moderna sērga - zipdīt numurus un lieties nahaļavu tankos
tad jau tas autos ir paaugstinaataa riska gruppaaa - regulaari jaamaina tehpase un jaapeer jauni nummuri
začots par sludinājuma tekstu.
Pirmdienis rakstīja: začots par sludinājuma tekstu.
labam autosam laps texc
Seat Leon TDI Top Sport (pārdod)